A Remedy szerint fenomenális a Max Payne 3

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár már nem a finn Remedy készíti a Max Payne harmadik részét, az első két fejezetet nyélbe ütő csapat szerint nincs ok az aggodalomra, elvégre a Rockstar egyedül is "fenomenális" munkát végez. Nincs bennük irigység, örülnek, hogy jó kezekbe került a sorozatuk.

A Remedy frencsájz-fejlesztési vezetője, Oskari Hakkinen nemrégiben nyilatkozott a NowGamer magazinnak, ahol kifejtette, hogy szimpatikusnak tartja a Rockstar munkáját a Max Payne 3-mal kapcsolatban.

"Szerencsések vagyunk, hogy már láttuk a játékot és megoszthatjuk a tapasztalatainkat. Találkoztunk a Rockstarral és belenéztünk a Max 3-ba és teljesen fenomenálisan néz ki az egész, már most azt érezzük a játékon, hogy masszív fejlődésen ment keresztül. A Rockstar nem csinál rossz játékot, így tudjuk, hogy ez is jó lesz. Reméljük, hogy ahogy a Remedy márka is egyet jelent a minőséggel, hasonlóan a Rockstar neve is minőséget jelent. Nem akarok minden poént lelőni, de amit láttunk, az abszolút fantasztikus lesz."

Kifejezetten baráti viszonyt táplálnak a Rockstarral, s vélhetőleg ők az Alan Wake miatt nem tudták vállalni a harmadik részt. A Max Payne 3-at a Rockstar Vancouver fejleszti és márciusban jelenik meg PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

17.
17.
Dragonborn
Na most már tényleg megnyugodtam, várós.
16.
16.
Falcon
#7: Akkor jó kis évnek nézünk elébe!
15.
15.
lackosor6
#7: Diablo3, GRID2 (ígérték), új cod (szvsz leszarom, de a rajongók tuti várják)

Hirtelen ennyi ugrott be! Rockstar?? Kösz szépen, nem kérek belőlük! :D
14.
14.
Papus
#7: húúúúúúúúúúú lesz új Bioshock meg Darkness is,ezek szinte kimentek a fejemből.Pedig mindkét játékot imádtam.
13.
13.
goblinfing
12.
12.
megalonagyix
11# A 2 picit komorabb volt mint az 1, a havat esőt váltotta lett, Max karaktere vele azonosult... kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből, Rockstar nem nagyon adott ki még gagyit, de az első rész hangulatát nem hiszem hogy sikerül visszahozni.
11.
11.
aRkye
Az első rész teljesen magába szippantott. Oké, hogy a látványvilág odavágott, na de a hangulata egyszerűen letaglózó volt. A másodikat már nem olyan elánnal gyűrtem le. Lehet sokat vártam tőle. Nem volt meg bennem az az érzés, játszás közben, mint az elsőben. Várom nagyon az új fejezetet, azzal a különbséggel az elődhöz képest, hogy nincsenek elvárásaim. Ha csak hangulatilag lesz olyan mint az első, akkor szerintem megint eltünök, míg végig nem viszem. :)
10.
10.
SwordFish
#7: A Generals 2 2013-ban jön
9.
9.
hakydakillah
7. Ezt a listát olvasva csak egy dolog ugrik be: Már megint ki fogok kapni az asszonytól!!! :-D
7.
7.
crytek
#6: Jaja jó év bizony: És ebben nincs is benne minden!

Command & Conquer: Generals 2
Risen 2: Dark Waters
Alan Wake
Borderlands 2
Max Payne 3
Bioshock Infinite
Mass Effect 3
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Tomb Raider ,de sajna csicsergik hogy csak 2013ban :(
Sniper: Ghost Warrior 2
Sniper Elite 2
Aliens: Colonial Marines
Metro The Last Light
TD: Ferrari
Spec Ops: The Line
Prey 2
Darksiders 2
Dishonored
Grim Dawn
Hitman: Absolution
XCOM
Syndicate
Amy
The Darkness 2
Prototype 2
Brothers in Arms: Furious 4 bár ez nem tünik valami bizalomgerjesztőnek
Ridge Racer Unbounded
Oil Rush
Psishock
Dirt Showdown
The Dark Eye - Chains of Satinav
Legend of Grimrock
6.
6.
Papus
#4: szerintem a gta5 át fog csúszni jövő évre,a prey meg közel sem akkora játék,hogy esélye legyen,de a Hitman,meg a Syndicate valóban jónak tűnnek! lesz még Farcry 3 meg Aliens is,szóval jó év lehet nagyon.
5.
5.
dave280
Ha jól emlékszem a Rockstar-nak eddig egyetlen igénytelen játéka se volt, hát szerintem ez se lesz az és főleg a GTA V nem. Tárt kezekkel várom mindkettőt! :)
Egyetlen rossz döntésük az volt amikor nem adták ki a Red Dead: Redemption-t PC-re.
4.
4.
HardCoreGamR
Már alig várom biztos NAGYON jo lesz! Ja és nem olyan biztos az hogy az év játéka lesz gondoj csak a GTA-V re de még shooter kategoriában sem, mert jon még a: Syndicate, Hitman - Absolution, Prey 2, Borderlands 2... (De a Max Paynenel nálam csak a Hitman versenyezhet, a két kedvenc!!!)
3.
3.
Papus
Jó esély van arra,hogy ez lesz az év játéka.Bár én eleve többet várok 2012 től,mint amit a tavalyi év produkált.A dnf és a bulletstorm is csalódás volt,a fear meg közepes,pedig mindet nagyon vártam...
2.
2.
Csoola
én még mindig szkeptikus vagyok, főleg a sztori miatt
1.
1.
Falcon
Biztos hogy nagyon állat lesz én már alig várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...