A vártnál is jobb eredményekre számít a Ubisoft

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 12.
  • Biznisz
Link másolása
Jól sikerült az ünnepi szezon a francia kiadó számára, remekül teljesített az új Assassin's Creed és a Just Dance-sorozat is, így a Ubisoft a vártnál jobb pénzügyi eredményekre számít. A véglegesített jelentés februárban érkezik, addig a vállalat emelt egy csöppet a várakozásain.

Jobban sikerült a Ubisoft harmadik pénzügyi negyedéve, azaz karácsonyi szezonja, a decemberrel véget érő három hónapra a kiadó 8 százalékkal nagyobb, 650 millió eurós árbevételre számít a korábban jósolt 580-620 millió eurós forgalom helyett. Ennek apropóján a teljes pénzügyi évre vonatkozóan is megemelte a cég a várakozásait, így jövő március végére 1,05-1,08 milliárd eurós eladásokkal számol.

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot a hírek kapcsán megjegyezte, hogy bár a konkurencia rendkívül erős volt tavaly, a Ubisoft minden eddiginél szélesebb közönséget tudott megszólítani "a játékai minőségének és azon képességének köszönhetően, hogy mind a hardcore, mind a casual játékosok számára tudott márkákat építeni". Guillemot szerint az Assassin's Creed: Revelations remekül teljesített, és ahogy arra számítani lehetett, a Just Dance-széria is rendkívül népszerű lett.

A végleges számokra február 15-én számíthatunk.

20.
20.
#18: Simán belefértek volna, hidd el. De még ha nincsenek is ott Konstantinápolyban, attól még például Claudia válaszolhatott is volna azokra a levelekre, nem?
19.
19.
ReNegAdE
#10: Hát ne is legyen igazad!Viccet félretéve én bízom az ubiban, eddig az új részek nem okoztak csalódást,én ebből indulok ki!Meg azért gondolom hogy ők se szeretnék leírni az arany tojást tojó tyúkjukat!
18.
18.
Bré
Én azért várok várom h előrukkoljanak valami naggyal valami hatalmassal, ugyanakkor nekem mindig az új részek jobban tetszettek az előzőnél lehet h kicsik az újítások de mit várunk egy epizód folytató részről, arról meg annyit h claudiának csak levelet ír azért gondolkozzunk már a két hely Itália és Konstantinápoly kicsit sincsen közel egymáshoz valószínüleg ezért nem voltak benne, mert nem illettek éppen oda a sztoriba bele.
17.
17.
dzsiádzsó
#12: De akkor nem számít, hanem tudja hogy lesz, teljesen igaza van, hülye a cím, meg rossz a példa is. De már leírtam lentebb miért
16.
16.
#15: Nem, nagyon sokan vannak. :) De félreértettél, még külön le is írtam, hogy a befejezése epic. Ami nem tetszik, az maga Ezio "utolsó fejezete". Úgy érzem, hogy egyszerűen kihagytak belőle valamit. Az arcán kívül semmi nem változott, hiába lett öregebb. Van két pont, a Brotherhood vége, meg a Revelations vége, de a kettő között semmi nem történt. Altair például sokkal nyugodtabb emberré vált az évek során. Szintén nagy változás volt megfigyelhető Ezionál is, kivéve ezt a részt. Nyugi, nem vagyok irodalomtanár, hogy az ilyen személyiségfejlődések tegyenek boldoggá, de azért valami mégis lehetett volna. Csak idegesít, hogy amennyire fontosnak tartották anno Ezio első éveit, pont annyira szartak arra, hogy az utolsókat is megcsinálják.
15.
15.
robi009
#14 hátazért amikor a legvégén , amikor ezio belátja , hogy ő micsoda , akkor én elég keményen éreztem a hangjába a csalódottságot , vagy valami hasonlót (amúgy csak énvagyok az aki az összes ac végén tátott szájjal ül a monitor/tv előtt ? :D)
14.
14.
#13: Annyit viszont még hozzáfűznék, hogy bár Ezio vonalát elcseszték, Altairé szerintem nagyon is jól sikerült, és sokkal jobban megmozgatott, mint az előbbié.
13.
13.
#4: Én viszont elég sok tekintetben csalódtam. Az előző két részben láttuk Eziot megszületni, végignézni ahogy kivégzik a fél családját, és még sorolhatnám sokáig.. Ezek után nekem nem elég az, hogy minden sequence végén levelet ír Claudiának. Mi van vele? Mi lett az anyjukkal? Hova tűnt Leonardo? (A Brotherhood DLC-jébe, ha-ha...) Volpe, Bartolomeo? Miért nem láthattuk Eziot meghalni? Úgy lett volna teljes a történet. (Igen, tudom hogy az Embersben benne volt, de mi a francért akarják, hogy egy rendes lezárás megtekintéséhez plusz pénzt fizessek?) Az biztos, hogy ismét egy igazán AC-s befejezésben volt részünk, de azt hogy Ezio sztorija le lesz zárva, nagyon nem így képzeltem el.
12.
12.
balint23h
#11: Ha te mondjuk beraksz a bankba 500ft-ot és úgy számolsz a hónap végén 600 ft-ot kapsz a kamatok miatt de a bank két hét után megemeli a kamatot ( igen tudom ilyen sose lesz :D de plédának jó) Akkor a hír hallatán a 2. héten újra kalkulálsz és mondjuk 650ft-ra számítasz már. Azaz a vártnál is jobbra.
11.
11.
Kocsis92
csak szerintem orbitális hülyeség az a cím, hogy a vártnál is jobbra számít? a számít és a várt szerintem ugyanazt jelenti
10.
10.
Archondelta
#8: Ne legyen igazam, de szerintem bele fog törni a Ubi bicskája ebbe a részbe. Teljes értékű harmadik résszel ilyen hamar előrukkolni, - még ha korábban is kezdték a fejlesztést mint a Revelations-ét - elég nagy balgaság. Ez nem egy CoD, ami alá tesznek egy sokadik világháborút és egy Captain Price-ot, aztán megfő a saját levében egy év alatt. Ez annál sokkal mélyebb, és sokkal többet érdemelne.
9.
9.
Archondelta
#5: Nah, ezt én is kétlem. Pedig ütős lenne. Sovány vigasz számunkra, hogy elvileg még idén ki fog jönni a Darksiders 2. A legutóbbi trailerének hangulata erősen a Warrior Within-ére hajazott; bár tudom, hogy lehet vitatni, hogy vajon egy műfajba tartozik-e a két játék... Azért a következő sötét tónusú Prince-ig ki lehet vele majd bírni.
8.
8.
m1cZ
#4: Erre sajnos várhatsz, mert feszített tempóban csinálják a 3-mat ami Desmond történetét fogja lezárni, ami pedig a 2012-es világvége hisztériára van kihegyezve, és szerintük hülyén jönne ki ha a játék ez után jelenne meg. Szóval most még kijön így a 3. rész, aztán pihentetik a sorozatot és majd akkor várj nagy újításokat.
7.
7.
robi009
2# pont tnap végeztem a 2-vel és belekezdtem az brotherhoodba , én csak azt néztem hogy elvileg már sokkal öregebb korába ment vissza a villába , de akkor miért altair armorja volt rajta ?
6.
6.
dzsiádzsó
A vártnál, hogy lehet jobbra számítani? Várni, és számítani valamire az ua. jelenti, ez így értelmetlen, esetleg tervezettnél, és jobbra számít, vagy a várakozásokon felüli, de számítani valamire amit vársz...
5.
5.
Raatkainen
#1: Egy ütős Prince of Persia játékot már én is szeretnék. Annak is örülnék, ha újradolgoznák a Warrior Withint, de az úgysem fog megtörténni.
4.
4.
Archondelta
#2: Ha Monteriggionira gondolsz, akkor szerintem nincs nagyon jelentősége, hogy miért ment vissza. Mondjuk, valószínű, hogy a tetragrammatonra utaló jeleket Ő hagyta ott, de szerintem különösebb funkciója nincs. A végén visszavonult, majd az Embersben láthattuk az utolsó napjait. Ez így volt szép, így volt jó, viszont az nagyon kezd zavarni, hogy múlt évben harmadszor jött ki ugyanaz a játék minimális változtatással. Nem várok forradalmat egy spinoff résztől, de nem lehet ezt a végtelenségig húzni. Ideje lenne megreformálni a játékmenetet. Ehhez pedig minimum három éves fejlesztés lenne szükséges.
3.
3.
Necreon
A magyar nyelv szépségei és az én szőrszál hasogató stílusom, oh, te csodás jelenség! Szóval, ha a VÁRTNÁL jobbra SZÁMÍTANAK, akkor végül is most arra számítanak hogy jobb lesz mint amire számítanak, de mivel arra számítanak (aka ez várható), annál is jobb kell legyen. Így egy (feltételezem csak számomra) humoros, végtelen egyenletet kapunk.

És most csodálatosan pihent, vámpír-elven működő agyam tovább pihentetem mások agyának fárasztásával.

ON: Megvolt az első offom, yeah. Vagy, hát... jó, maradjunk ennyiben. Magamba is belekötök lassan.
2.
2.
samatagrav09
#1: Csak Ezio sztorija fáradt el mert van benne még fantázia de az hogy senki se mondta meg miért ment vissza a villába az bosszant remélem a 3.részben jobb újítások lesznek amit kell majd használnod nemcsak hobbiként
1.
1.
Archondelta
Ennek örömére, akkor elrukkolhatnának hamarosan egy új Prince játékkal. Én speciel három éve várom, hogy hogyan fogja a herceg megállítani Ahriman-t. Egyébként a Revelations kifejezetten tetszett (legfőképpen a vége), bár érezhetően fárad a brand: lassan nem ártana pihentetni egy keveset.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...