Just Dance: Extra Songs

A multiplatform harmadik rész előtt még megjelenik egy Wii-exkluzív Just Dance: ez nyári slágereket dolgoz fel.
1547632856

Készül a Just Dance filmváltozata

A Deadline értesülései szerint a Screen Gems megszerezte a Just Dance megfilmesítésének jogait. A projekt egyelőre nem rendelkezik sem íróval, sem rendezővel, de a stúdió a Ubisofttal karöltve készíti majd el a filmet.
1378482960

Masszív Ubisoft-szivárgás péntek estére

Egy kínai fórum szellőztetett még néhány eddig be nem jelentett Ubisoft-címet. Ha hihetünk a pletykáknak, a PS Vitás Assassin's Creed III: Liberation is megjelenik asztali konzolokra.
1326544200

25 milliónál jár a Just Dance-franchise

A mai napon egy fantasztikus hírt közölhetünk Dakssal, ugyanis a kedvenc játéksorozatának összeladásai átlépték a 25 milliót. Éljen a Kinect, éljen a Wii, éljen a casual gaming. Szinte látni, ahogy a Gears of War és a Batman összeroskad 25 millió táncikáló játékos alatt.
1326380400

A vártnál is jobb eredményekre számít a Ubisoft

Jól sikerült az ünnepi szezon a francia kiadó számára, remekül teljesített az új Assassin's Creed és a Just Dance-sorozat is, így a Ubisoft a vártnál jobb pénzügyi eredményekre számít. A véglegesített jelentés februárban érkezik, addig a vállalat emelt egy csöppet a várakozásain.
1320827400

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.
1312109555

Just Dance 2: Extra Songs teszt

Nyár van. Az iskolaszünet és a munkahelyi szabadság ideje. Az ember ilyenkor strandra jár, lángost zabál, fagyizik, és fürdőruhás csajokat bámul, napszemüveg mögül, nehogy lebukjon. De mit lehet csinálni, ha szar az idő, mint most? Hát inni. És áthívni a haverokat.
1311078600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben alig találtunk a fogunkra való játékot, most meglehetősen kellemesen sikerült a felhozatal. Sőt azt is megkockáztatnánk, hogy mindegyik játék ismerős cím, az pedig már más kérdés, hogy olvasóink közül hányan fogják kipróbálni az új Hupikék Törpikék adaptációt.