Újabb életjelek a World of Darkness MMO felől

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 17.
  • Hír
Link másolása
Alighanem befutott a hét egyik legjobb híre, hiszen a CCP megtörte a csendet, és elhintett pár infómorzsát az évekkel ezelőtt bejelentett World of Darkness MMO-ról. A fejlesztők elmondása szerint játékukat nagyban inspirálta a Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

Bevalljuk, aggódtunk a World of Darkness MMO miatt, amikor gyakorlatilag fél évtized úgy telt el, hogy semmi hírt nem hallottunk felőle. A CCP tavaly pénzügyi nehézségekbe ütközött, de szerencsére megerősítette, hogy MMO-ja fejlesztése halad tovább, igaz, lassabban a vártnál. Chris McDonough egy interjúban bevallotta, hogy a World of Darkness nagyban merít ötleteket a játék világában játszódó, legutóbbi PC-s címből, a Vampire: The Masquerade - Bloodlines-ból. S ez így van jól, a Troika játéka brutális hangulattal rendelkezett, és a 2004-es megjelenés után pár évvel már nem is hemzsegett bugoktól.

A producer elmondta, hogy a hagyományos, papír és toll alapú szerepjáték sokkal jobb táptalajt biztosít egy MMO-nak, mert a játékos karakterek nem konkrét hősök. A CCP azt ígéri, hogy a játékosok közti interakcióra nagyban összpontosítani fog, hiszen nincs játékmester a karakterek felett. McDonough megerősítette, hogy immár egy teljes csapat munkálkodik a játékon, nem kell kompromisszumokat hozniuk.

Az MMO története a politika és a háttérben mozgolódó irányítószervek közt lavíroz majd, rivális vámpírklánok harcolnak egymással, számos egyéb faj is helyet kap a játékban, mint a vérfarkasok, mágusok, alkímia hatására létrejött szörnyek, vadászok és lidércek. Mély történetet ígér a CCP, reméljük, jó úton halad a fejlesztés.

1.
1.
thernielle
Atya világ, köszönöm srácok, máris szebb a napom! Semmit a világon nem várok annyira, mint ezt a játékot! Éppen a napokban csapott tarkón a Vampire Bloodlines hangulat, ma vagy holnap fel is rakom újra és kipróbálok egy rakás modot. Aki egyszer is játszott azzal a játékkal, az a hangulat rabja marad egy életre. Ez biztos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...