World of Darkness PC

Vampire: The Masquerade MMO-t fejleszt az Eve Online-t is jegyző CCP Games. A World of Darkness 2012-ben érkezik.
1446139847

A Paradox megvette a World of Darknesst

Akik már évek óta várnak a World of Darkness MMO-ra, most újra reménykedhetnek. A Paradox Interactive megvette a White Wolfhoz tartozó jogokat a CCP-től, azaz a jövőben ő csinálhat Vampire-játékokat.
1397492473

Lelőtték a World of Darknesst

A CCP bejelentette, hogy leállította a World of Darkness MMORPG fejlesztését. Ha úgy vesszük, benne volt a levegőben a dolog, elvégre a játék nagyon régóta készült, és nem is nagyon mutogatták.
1386835202

Kevesebben dolgoznak a World of Darkness-en

Az EVE Online és a Dust 514 fejlesztője, a CCP 15 fős leépítésről számolt be, így a készülő World of Darkness MMO-n már kevesebben dolgoznak, mint korábban. A csapat szerint nincs baj, a munkálatok aktívan zajlanak.
1367064056

World of Darkness helyzetjelentés

Tegnap a CCP házi rendezvényén, az EVE Fanfesten tiszteletét tette a World of Darkness MMO is. A 2006-ban bejelentett cím fejlesztése gőzerővel halad, már a PvE-környezetet és a ruházati rendszert készítik a srácok.
1362146423

Áprilisban bemutatják a World of Darkness MMO-t

A CCP szépen halad a World of Darkness MMO munkálataival, sőt mi több, a fejlesztők már javában nyúzzák a játszható verziót. Az ígéretek szerint az áprilisi EVE FanFesten már bemutatkozhat a szerepjáték.
1332853210

Először mozgásban a World of Darkness

A White Wolf szerepjátékainak rajongói csak nevetnek egyet a mostanság elharapózott, tinilányos vérfarkasos-vámpíros könyv- és filmzuhatagon. Ha igazán komor horrortémára vágysz végletekig kidolgozott háttérrel, akkor a World of Darkness MMO a Te játékod lesz. Lássuk mozgásban is!
1330329617

Teljes erőbedobással készül a World of Darkness

Miután az elmúlt év során rengeteg fejlesztőtől kényszerült megválni a CCP, mára nyoma sincs náluk a takarékos munkálatoknak. A stúdió elmondása szerint mostanra akkora csapat dolgozik a World of Darkness MMO-n, amennyi egy AAA-s címhez méltó.
1326787202

Újabb életjelek a World of Darkness MMO felől

Alighanem befutott a hét egyik legjobb híre, hiszen a CCP megtörte a csendet, és elhintett pár infómorzsát az évekkel ezelőtt bejelentett World of Darkness MMO-ról. A fejlesztők elmondása szerint játékukat nagyban inspirálta a Vampire: The Masquerade - Bloodlines.
1319455809

Tovább fejlesztik a World of Darkness MMO-t

Aggodalomra adhat okot az a tény, hogy a CCP teljes munkaerejének 20 százalékától kénytelen volt megválni nemrégiben - ez eléggé rossz fényt vet a készülő World of Darkness MMO-ra, de nagy baj nincs, a munkálatok haladnak tovább, csak "sokkal lassabban".
1285767294

Vampire: The Masquerade MMO-n dolgozik a CCP

Új MMORPG-n dolgozik az Eve Online-t is jegyző, izlandi székhelyű CCP Games. A World of Darkness a Vampire: The Masquerade című szerepjáték világára épít, s bár eddig csak egy rövid trailert láttunk belőle, már most nagyon hangulatosnak tűnik az anyag - kár, hogy 2012-ben érkezik.