Májusban jelenik meg a Max Payne 3

  • Írta: InGen
  • 2012. január 17.
  • Csúszás
Link másolása
A legutolsó, végső csúsztatás - legalábbis a Rockstar szerint -, ahol május közepére lőtték be a Max Payne 3 konzolos megjelenését. A sokszori késés után újból eltolt játék miatt így nem lesz éppen fényes a Take-Two aktuális pénzügyi negyedéve, de sebaj.

A Rockstar a mai napon hivatalosan bejelentette, hogy kitűzték a Max Payne 3 végleges megjelenési dátumát. Ezek szerint a shooter május 15-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, és június 1-jén PC-re. Ezzel tehát a cég követi a bejáratott májusi megjelenést: az előző két évben a Red Dead Redemption és az L.A. Noire is ekkor került a polcokra.


A Take-Two aktuális pénzügyi negyedéve így valószínűleg veszteségesen végződik majd, de a cég szerint a fejlesztőknek szükségük van még erre a kis időre, hogy tökéletes állapotban tudják leszállítani az intenzív játékélményt és komoly történetet ígérő programot.

14.
14.
JcGross
Húrrá! Pont érettségi időszakban!
13.
13.
kopic
Sztem a GTA5 nem fog idén megjelenni! Max jövő februárban vagy márciusban! Ez az időpont sokkal valószínűbb!
12.
12.
dave280
Általában fel szoktam háborodni, ha egy játékot később adnak ki PC-re mint konzolra, de most legalább tudom, hogy nem csak olcsó port lesz az egész játék, hanem tényleg minőséget kapunk! :)
10.
10.
Qbász
#9: A Secial Edition csomag csak 2012 január 15-ig rendelhető elő PC-re, XBOX360-ra, és PS3-ra egyaránt a kovetkező helyeken: Rockstar Warehouse, GameStop, Amazon, Zavvi.
Forrás:maxpayne.hu
9.
9.
Csabee86
Májusban van a születésnapom! Azt hiszem meglepem magam ezzel a remekművel
Tud valaki valamit a Special Editionról, kis Hazánkban lehet majd előrendelni/kapni?
6.
6.
shatterhand
nem baj
legalább tuti megveszem és nem kell filózni,hogy miről mondjak le
4.
4.
wardprod
#1: Sz.tem meg sokkal többen nem örülnének, ha lenne hiba benne és nem lenne minél hamarabb javítva. Nem kell elfelejteni azt, hogy egy játékot kb. gold után már nyomnak is ezerrel. Ez pedig nem két nappal a release előtt van.
3.
3.
giga321
már elég régóta csinálják csak ne lesz baj.
2.
2.
KeXxX
#1: mint a Cod-ot? (MW3)
1.
1.
Qbász
Nembaj csak, legyen ténylegesen kész a produktum. Szerintem senki nem örülne ha már az első héten patch-elnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...