Itt a Resident Evil: Retribution első előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha már a Resident Evil 6-tal indítottuk a napot, folytassuk a filmadaptációval, elvégre szeptemberben kerül a mozikba a Kaptár ötödik része. Tegnap befutott a Milla Jovovich kisasszony főszereplésével készült film előzetese, mely sokat nem árul el, csak annyit, hogy lesz benne akció és zombik is dögivel.

A Resident Evil: Retribution premierje 2012. szeptember 14-én várható. Az Umbrella fatökűségéből kifolyólag a T-vírus továbbra is tombol a világban, Alice a cég egyik titkos bázisán tér magához, felderíti a terepet. Miközben továbbra is a múltja után kutat (kit érdekel már?), keresi a vírus elszabadulásáért felelő személyeket, akiket módszeresen le fog vadászni, útközben pár száz zombi életének végére is pontot tesz. Tokiótól kezdve, New Yorkon át, egészen Moszkváig tart a kaland, mely ugye semmilyen meglepetést nem tartogat. Köszönjük, drakecsaj!

42.
42.
zsomen
#38: Mind1, már megsértődtem :D
41.
41.
keiji maeda
hát ebbe csak egy valami jó . ez pedig Ada . de egy összevisszakevert szar lesz. az eslő még el is ment . a második a templomig jó volt addig még volt benne egy kis para is :) de onnantól nem tetszett ahogy egy női szuperhős akciózik , a többi rész meg már olyan szinten elszállt hogy pffff ..... össze vissza keverik a játék szereplőit meg a koppintott jeleneteket a játékból , tuti nem nézem meg
40.
40.
Raziel88
Az első jó volt, a második pocsék, a harmadék király, a negyedikbe minden jó volt csak nem nagyon volt sztorija. Ha azt vesszük hogy két részenként van egy rossz, vagy átlagtól eltérő akkor ez most jó lesz. :D
38.
38.
drakecsaj
#37: Jajj nem akarok kikapni, én írtam zoennek hogy te küldted nekem D:
37.
37.
zsomen
Héj :-D Drakecsajnak meg én küldtem el :-D Na várjon csak :-D
35.
35.
samatagrav09
#24: Ne aggódj más lesz mert lehet célozni járásnál csak akkor lassabb vagy a trailerből ez jött le 1:16 nál (ez a játéké)
A 4.része maga volt a fos olyannyira hogy az már szétfolyt remélem ez jobb lesz de ahogy nézem akciódus lesz és gondolom megint 1-2 évugrás
34.
34.
adriano28
milyen pornót lehetne ebből forgatni eeh
33.
33.
Lordnekroseth
Engem nem igazán érdekel a sok fanyalgó mit nyávog össze. 10 év múlva ez ugyanúgy a nagyon jó filmek közt lessz, mint amit 10 éve lefikáztrak és most "fú de jó film"
Nekem tetszett az előző is, bár ez annál jobbnak tűnik azért.
32.
32.
shatterhand
nekem nincs bajom ezzel a sorozattal
se nem tetszik különösebben, se nem alázom
megnézem és kész
31.
31.
Gurren
az egész sorozat egy rakás fos.
30.
30.
Berencsit
a T vírus ellenszere Chuck Norris vére... csak nem tudják levenni tőle, mert beletörik a bőrébe a tű.
29.
29.
Csoola
nekem a legjobban a zene jött be, azt is az új Tron film soundtrackjéről nyúlták :D
az első film még szódával elment horrornak, aztán egyre bénább klisés b kategóriás eksön múvi lett belőlük
27.
27.
megalonagyix
nem tudom, én szeretem a RE filmeket
26.
26.
Optimus Prime
Szerintem kurvajó teaser, az előző filmé is jó volt, de ez valahogy... látványosabb. Sose játszottam az RE-vel, sose érdekelt a hülye zombi téma, de ezt a szériát szeretem Milla és Anderson végett.
Egyébként Michellle, Colin és Oded nem lehet flashbackbe - uh... - mert az IMDb-n ott a nevük, bár lehe tolyan flashback is, ami a korábbi filmeken kívül eseményeket foglal magába. Sajna LJ-t viszont nem látom. :(
25.
25.
kharami
Én ezt a gagyi B kategóriás hentelős filmet már nem hívnám resident evilnek!:S:S:S Még az első pár rész hagyján, de ezek a mostaniak....!
24.
24.
jokerke23
#23: A Op. Raccoon City jó lesz, de ha a 6osba olyan lesz az irányítás, mint az 5.-be akkor mehet a kukába.
A filmekkel meg én úgy vagyok, hogy nem világmegváltó alkotások, de minden darabját megnézem, mert kellemes szórakozást/kikapcsolodást nyújt.
23.
23.
altF4
Fogadni mernék hogy az új játék megint jobb lesz mint az új film...
22.
22.
Hubert Cumberdale
Senkinek nem esik le, hogy az az első részből egy jelenet? Mer ugye a főhősnőnk is munkaszüneti napokon gyerekeket ölelget kertvárosokban riadtan nem? Van az a fogalom... Mi is? Jah igen, valami visszatekintés, vagy visszaemlékezés, vagy ilyesmi........
21.
21.
Ecneb
szerintem érthető...időutazás!!!!
20.
20.
#18: Közben utánaolvastam és olyanokat láttam hogy a harmadik rész az 5 évvel a T-vírus elszabadulása után játszódik, a negyedik rész pedig 4 évvel utána...az a baj hogy a negyediknél kínszenvedés volt a film és odáig jutottam hogy az a nyomi fejű wentworth ül a kalitkában...istenem akkor muszáj volt kikapcsolnom akkora unalmas szar volt!
19.
19.
giga321
5. rókabőr ÓÓÓH YEAAAHH-
18.
18.
CrisRedfield
Az összes részét értem a filmnek aki nem érti nézze meg az elejétől. Ameddig a közönség nem unja a filmet addig csinálják.
17.
17.
daenath
Lassan tobb resze lesz mint a Baratok Kozt-nek :))))
De hogy a Capcom hogy engedte meg hogy ilyen sz.rt csinaljanak az egyik leghireseb sorozatukbol? Ja! Hisz ok is ugyanezt csinaljak csak jatek platformon :D
16.
16.
Mortis
#5: Klón. Valószínűleg.

Ebből már kicsit sok lesz. A második után abba kellett volna hagyni. Milla is öregszik.
14.
14.
drat576
"Chan Fing vagyok, és ez az én világom"...éles váltás..."Alice vagyok és ez az *ÉN* világom"..:D ezen szakadtam :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...