Bemutatkozik a Deadlight

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Most már biztos, hogy az idei nyár sem szűkölködik majd érdekes játékmegjelenésekben: a Deadlightot egy spanyol csapat fejleszti, és kizárólag az Xbox Live-on keresztül lesz beszerezhető, vélhetően a Microsoft nyári kampányában. Oldalnézetes, posztapokaliptikus platformer - ez kell nekünk!

A Deadlight 1986-ban játszódik, Amerika nyugati partján járunk, az emberiséget rejtélyes járvány tizedeli. Randall Wayne a környékre utazik, ott helyben ismeri fel: a túlélés nem lesz éppen egyszerű feladat, nekünk pedig segítenünk kell, hogy elérje a célját - bármi is legyen az. Tökéletesen közhelyes a felütés, ami érdekesebb inkább, az a koncepció, a Deadlight ugyanis egy oldalnézetes platformjáték némi akcióval és fejtörőkkel - a képek és az első trailer tökéletesen átadják a hangulatot, alig győzzük kivárni a nyári megjelenést.

A játékot a 2009-ben, Madridban alapított Tequila Works fejleszti, a csapatban olyan veteránok dolgoztak, akik korábban a Commandos, a Motorstorm, a Castlevania: Lords of Shadow, a Diablo III, a Heavy Rain és az Overlord II munkálataiban is közreműködtek. Első fejlesztésüket a Microsoft Game Studios adja ki, ennek megfelelően a Deadlight kizárólag az Xbox Live-on jelenik majd meg. Legalábbis kezdetben biztosan.

Köszi, giga321!

4.
4.
giga321
#3: átékokat.
[fixed]
játékokat.
3.
3.
giga321
Negatívum hogy nem jön Pc-re pedig imádom az ilyen posztapokaliptikus átékokat.
2.
2.
Moldren
1.
1.
sikwitit
Kivánics leszek mit hoznak ki belőle a srácok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...