Videón a Resident Evil: Chronicles HD

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 20.
  • Videó
Link másolása
Milyen meglepő, hogy a mai híráradatot is a Resident Evillel zárjuk, hiszen a tegnapi nap nem csupán a sorozat hatodik részétől volt hangos, hanem attól is, hogy végre mozgásban is láthatjuk a korábban Wii-n futó Chronicles-sorozat HD-re húzott verzióját. Ez utóbbi kizárólag PS3-ra jelenik meg.

Október óta tudjuk, hogy érkezik a Resident Evil: Chronicles HD, mely a korábban Nintendo Wii-n futó Umbrella Chronicles és a Darkside Chronicles nagyfelbontású grafikával operáló PS3-as verzióit takarja. Megjelenik dobozos formában és letölthető címként PSN-en.

Lényegében egy rail-shooterről van szó, mely igazán játéktermekben állja meg a helyét, de a PS Move segítségével még fénypisztoly sem kell hozzá. A dátumról egyelőre titkolóznak a japánok, egyedül annyit árultak el, hogy "hamarosan" megjelenik. Köszönjük, ampeeer!

15.
15.
Xenomorf
#14: Akkor nekem nem tűnnek fel az ilyenek? :D Régen simán tudtam tolni a gamékkal úgy hogy szaggatott mint állat XD
Sőt a Dead Space-en se vettem észre semmi extrát, kicsit furi volt elsőre, de meg lehet szokni, ahogy telón tolni is, igaz ott még furibb volt, azon még helyenként akadt is nekem, csak úgy mellékesen. Egyébként tudom, nem ez a reklám helye, a hangulata még telón is nagyon ott van, szóval bátran merem ajánlani mindenkinek!
14.
14.
Hubert Cumberdale
#13: Én az 5-el játszottam többet, de szerintem annak is röhejes volt az irányítása, bár én allergiás vagyok az egy mikorosec késésre is, és ott volt egy bő fél másodperc, mire leesett a játéknak, hogy megmozdítottam az egeret, Na meg egyszer alig akart fordulni, aztán meg 2x körbefordult egy kis rántásra (Enyhe túlzással) Nálam ezek a tünetek már a szar irányítást lazán kimerítik. Játszhatatlan volt számomra. Boxon is toltam, ott abszolút kézre esett. És sokan mondták, hogy nem jött be nekik az irányítás, szóval még csak nem is vagyok egyedül ezzel a problémával. Én személy szerint remélem lesz akkora változás az irányításban, mint a deadspace-nél.
13.
13.
Xenomorf
#12: Bocsi, véletlenül se akarok okoskodni, de a 4-ben az irányítás valóban borzalmas volt, míg ki nem adtak hozzá egy egér patchet. Az 5-nek már teljesen jó volt az irányíthatósága. A 3. személyű nézetnél pedig ez teljesen normális a régieknél a rögzített kameranézeteseknél pedig egyáltalán nem lehetett egeret használni és láss csodát a 2. rész mégis az év akciójátéka volt PC! Én annyit tudok mondani, azaz írni ehhez, hogy akinek nem megy a billentyűzet + egér kombó az ilyen játéknál, az kb 1500 forintér vehet egy óccó gamepadet és megkíméli magát a bosszankodástól, végül is ez nem egy bonyolult és költséges megoldás.
12.
12.
Hubert Cumberdale
#11: Azok a milliók biztos nem pc-n játszanak vele egérrel és billentyűzettel ;)
9.
9.
strike19
#7: Jó ,hogy mert másik videó szolgáltató honlapjáról lett áthúzva.(USTREAM) Ott nem állítottak a felbontáson.Csak a Youtube skálázza fel neked 720p-re 360 jelet.Az olyan mint ha 360p képetnéznél hiába állítod 720-ra.
8.
8.
Pain
#6: Igazad van, az "is" csak véletlenül marad ott :D
7.
7.
thelegendary
Jó, jó, de egy mukknyi HD t nem látok ebben a videoban....
6.
6.
drat576
#2: nem "is" hanem Japánban csak ezen a néven kapható, ez a játék eredeti címe
5.
5.
samatagrav09
#3: Azthiszem a játék HD feldolgozású a videón sincs rajta
4.
4.
Blyan000
Jó ez a chronicles sorozat, Wii-n imádtam.
3.
3.
keiji maeda
neharagudjatok de erre a videóra nem merném odaírni hogy HD !!! vagy ti meg se nézitek ? csak odavágjátok hírnek ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...