PS3-on visszatérhetünk Vice Citybe?

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 23.
  • Pletyka
Link másolása
Ha hihetünk az ESRB-nek, PlayStation 3-ra újra megjelenik a Grand Theft Auto III és a Grand Theft Auto: Vice City. Nincs ok örömre (aggodalomra?), nem remake-ekről van szó, a Sony szimplán fogja a PS2-es verziókat, majd letölthetővé teszi azokat a PlayStation Networkön.

Az Entertainment Software Rating Board (ESRB) a napokban bevizsgálta a Grand Theft Auto harmadik részét és a Vice City-t - az érdekesség az, hogy ezúttal PlayStation 3 platformon. Bár a Rockstar egyelőre nem jelentett be semmit hivatalosan, ez csalhatatlan jele annak, hogy az előző generációs klasszikusok rövidesen a PlayStation Networkön is tiszteletüket teszik a rajongók legnagyobb örömére.

Bár egyelőre csak találgatni tudunk, több mint valószínű, hogy a Rockstar mindennemű változtatás és újítás nélkül teszi fel a hálózatra a játékokat, ahogy például rövidesen a PS2-exkluzív Killzone is tiszteletét teszi az online rendszerben. Az ESRB-nél kiadóként a Sony Computer Entertainment van megjelölve, ezért úgy tűnik, csak a PS3-tulajokat érinti az akció - nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mikor és milyen összeg fejében tehetjük magunkévá a közkedvelt epizódok PS3-as változatait!

11.
11.
danez11
#9: tévedés
egyszerűen csak felteszik store-ra. a killzone sem fog kijönne egymaga egy br lemezen
minden ugyan az marad, max az irányítást hangolják kicsit
10.
10.
simon 555
#4: nem értelek.nem kötelező megvenni őket,aki meg lemaradt volna valamiről PS2 hiányában(persze nem ezekről hanem pl Killzone,MGS,GOW) akkor az most pótolhatja eléggé olcsó áron.most mégis csak jobb mintha vennék egy PS2-t,hogy pótolhassam ezeket...
9.
9.
simon 555
nem hinném,hogy ugyan úgy egy az egyben felraknák PS2 felbontással...
gondolom azért felhúzzák őket HD-ba mint a többi PS2 HD kiadást amiket kiadtak PS3-ra(GOW collection stb.)A Killzone-t is tudtommal HD-ban adják ki.
Tehát magyarán mondva egy HD kiadás lesz mint a többi amiket most nyomatnak.
(ezt én nem mondanám semmi változtatásnak,mert azért ha megnézzük a többi HD kiadást eléggé nagy a különbség)
8.
8.
d15a5t3r
Jöhetnének a Stories részek is PS3-ra. Azok számomra még újat is mutatnának, lévén nem játszottam velük.
7.
7.
Quent1n
#1: Engem jobban zavar, hogy mondjuk egy PS-re nem adnak tisztességes EU-s garanciát hanem csak szar 12 hónapot egy 70ks gépre. A Store-ba én UKs reggel tolom egyszer kellett megcsinálni azóta nem zavaró számomra. :)
5.
5.
Moldren
Legyetek szívesek és nézzétek meg usa/angol liveon az árakat, váltsátok át forintba és hasonlítsátok össze a magyar liveon található árakkal! Köszi!
4.
4.
Csoola
nekem is az egyik kedvencem a Vice City, hangulatban a legjobb, de ezek a folyamatos "retrózás" már annyira pofátlan pénzlehúzás, hogy én a PS-esek helyében szarnék bele
X360on sem foglalkozom a hasonló dolgokkal
3.
3.
danez11
meg amúgy is(ahogy ez előttem szóló említi), sokkal drágábbak lennének az árak, mivel ha átváltják euróra a forintot, mivel gondolom forintos lenne(!?), akkor 2x annyiba kerülnének a cuccok mint ha szépen angol store-ról leszeded. nagy része simán megy az összes accountoddal, szóval mind1

az egyetlen szar, a gt5 :(

a cikkhez pedig annyit, hogy a vice city a mai napig a legjobb gta szerintem :)
2.
2.
Mi benne a nagy trükközés. Megvettem a gépet, regeltem egy angol accountot. Bementem a konzolboltba és vettem egy feltöltőkártyát és hadd szóljon. Személy szerint nem kívánom a magyarított store-t, mert mint a box esetében, kevesebb lenne a tartalom és drágábbak lennének a cuccok. Jó nekem az angol acc.
1.
1.
ATi0021
Jó hír, mind a kettő igazi klasszikus. Csak az nagy kár, hogy a Sony mai napig nem volt képes normális hazai Storet nyitni. Így marad a régiókkal és kártyákkal való trükközés. Nem hogy örülnének, ha az ember pénz akar náluk elverni. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...