Grand Theft Auto: Vice City

Újabb GTA rész, mely ezúttal a 80-as évek gengszervilágába kalauzolja el a játékosokat.

A Grand Theft Auto-trilógia újra elérhető a Steamen

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition visszatér a Steam oldalára, hogy ismét könnyedén elérhető legyen a Rockstar Games rajongói számára.

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium októberi címei

Ebben a hónapban is egy sor izgalmas címmel bővül a PlayStation Plus szolgáltatása. Lássuk, milyen játékok érkeznek az Extra és Premium szintekre!

Elhunyt Ray Liotta, a Nagymenők és a Vice City sztárja

A minap elhunyt Ray Liotta. A színészt a legtöbben a Nagymenők kapcsán ismerik, míg a videojáték-történelemben Tommy Vercetti szinkronhangjaként tette le a névjegyét.

Ezekkel készül a PlayStation Now februárra

Épp idejében futott be, hogy miket kínál februártól a PlayStation Now. A nálunk hivatalosan még mindig nem elérhető szolgáltatás előfizetői holnaptól négy újabb játékba vethetik bele magukat.

Visszahozza a Rockstar az eredeti GTA-trilógiát

Szörnyű állapotban jelent meg a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, ezt pedig végre belátta a Rockstar Games is. A stúdió elnézést kért a játékosoktól, és visszahozza a digitális boltokból eltüntetett eredeti verziókat.

Újabb jelek árulkodnak a GTA-trilógia felújításáról

Lényegében nyílt titokként kezelhetjük, hogy a PS2-éra Grand Theft Auto-játékai remasterelt formában térnek vissza: a Rockstar Games Launcherből már a hivatalos logókat és az achievementek ikonjait is kitúrták a felhasználók.

Úgy tűnik, nincs messze a felújított GTA-trilógia

A korábbi szóbeszédek után Dél-Korea korhatár-besorolásokért felelős szervezete is hozzátette a magáét a felújított GTA-trilógiáról szóló hírekhez: úgy tűnik, jön a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, és már nincs is messze.

Felújított Grand Theft Auto-epizódok érkezhetnek?

Egy megbízható forrás állítása szerint a Rockstar Games a Grand Theft Auto V: Enhanced Edition fejlesztése mellett már nagyban dolgozik a Grand Theft Auto III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas újrakeverésén is.

Úgy tűnik, messze van még a GTA VI premierje

Jól tudjuk, hogy a Rockstar Games és a Take-Two vígan elnyújtaná a Grand Theft Auto V életciklusát az idők végezetéig, de előbb-utóbb érkeznie kell egy új epizódnak. Sajnos az a szóbeszéd járja, hogy erre még éveket várhatunk.

Női főszereplővel érkezhet a Grand Theft Auto VI?

Modern kori Vice City? Női (anti)hős? Vadonatúj pletykák láttak napvilágot a Grand Theft Auto VI kapcsán, amiket ráadásul ugyanaz a forrás szellőztetett meg, aki legutóbb a Battlefield 2042-ről is elég pontos információkat szivárogtatott ki.