Látnivalókon a Sniper Elite V2

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 23.
  • Videó
Link másolása
A Sniper Elite második részében általában vagy túlzottan távol leszünk a náci katonáktól, vagy éppen túl közel, ezért minden agysejtünket meg kell mozgatnunk ahhoz, hogy lebukás nélkül tudjuk teljesíteni a küldetésünket, és szembe tudjunk szállni azzal a túlerővel, ami Berlinben vár ránk.

A minap öt új képet és egy fejlesztői naplót kaptunk a Rebellion által fejlesztett Sniper Elite V2-ből, ami idén jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Utóbbiban a játék készítői ecsetelik részletesebben a bevezetőben említett gondolatokat, a jó hír viszont az, hogy első alkalommal végre gameplay videókkal is szemléltetik azokat.

 

22.
22.
KENKILL
#16: Bocs, hogy leírtam a véleményem, mindig olyan hihetetlenül naív vagyok hogy azt hiszem értelmes válaszokat fogok rá kapni. Engedtessék már meg, hogy elmondjam amit gondolok. Az első résszel nem játszottam ezt aláírom, de őszintén szólva nem is nagyon vonz a dolog. De látom te látatlanban ismersz engem és a "szar FPS-eimet". Nem játszok semmivel mostanság de ha mégis akkor nem FPS-ekkel, csak hogy megnyugtassalak. Lehet hogy egy kicsit beszélt belőlem a City iránti szkeptikusság is, de a kedvedért ezt mindenképp kipróbálom majd ;)
21.
21.
tommy93
Az 1. rész nagyon jó volt. Szerintem eléggé elkülönült a FPS/TPS-ek közt. Reméljük nem rontják el :)
20.
20.
atesz89
Ez xbox360as v ps 3mas verzió.A PC-s ki lesz bővítve dx11el szóval még szebb lesz.
19.
19.
atesz89
Elvileg 500 féle halál animációt akarnak belenyomni a játékba!
16.
16.
atesz89
Kenkill.Az első is nagyon jó volt lopakodásról szólt.Az is hátulnézetes volt és ezt az ágat folytatták mert bevált.Ha nem tetszik nem kell beírni oldalakat.Ebben sem fogunk csalódni.Már az 1ben is volt lelassított golyó és ott is szét szállt az ember feje a mortalosok kicsit tovább fejlesztették ez nem lenyúlás .Ezt még a 2005 ös grafikákkal nem volt megoldható h mutassa a belsőszervek sérülését is.Játszd végig az egyet. Tedd fel hardra és majd végig szenvedheted .Mert van szélerősség gravitáció.Nem úgy mint a szar FPS-eidbe amiben mindenhova középpontal lősz.
15.
15.
Giggsy
#14: Mondjuk fejlövésnél nem is olyan vörös a vér, mint egy mellkasi sebnél, lévén hogy keveredik agyvelővel. Az viszont igaz, hogy nagyon szeretik túlzásba vinni a vért az ilyen jeleneteknél (annyira azért szerencsére nem, mint a Spartacus-ban)
14.
14.
Raatkainen
A játék marha jó lesz, de le kéne már szokni arról, hogy egy sima 9 mm-es pisztollyal való fejlövés során TÖBB DECI VÉR ömlik ki az ember fejéből! A legutóbbi Splinter Cellben is egyetlen dolog idegesített, hogy Grim az egyik jelenetben hátbalő egy rosszfiút; mi történik? Megint a kifröccsenő TÖBB DECI VÉR ami ráadásul nem is eléggé vörös ahhoz hogy elhiggyem hogy valóban az. Bahh...
13.
13.
goblinfing
#10: régen az embereknek az volt a baja hogy sok a 2. vh-s játék hát igen valamiért mindig lehet nyávogni...
12.
12.
KENKILL
Nem tűnik valami nagy számnak. Ez a megjelölgetős módszer tiszta Splinter Cell nyúlás, abban volt ilyen hogy nyilakkal megjellölhetted és úgy követhetted az ellenfeleket. Ezt a gránátos dolgot meg kb minden háborús témájú lopakodós játék elsütötte már (pl Velvet Assassin). A Far Cry 2 féle "sebesült társáért kijön a fickó és így mindkettőt lelövöm" dologról már nem is beszélek (oh hogy épp megtettem). Ez a belső szerv mutogatás meg tiszta Mortal Kombat csak golyókkal... de asszem ilyet is láttam már valahol. Na ennyit a kreativitásról.

Am csak nekem tűnik úgy hogy a City az ucsó játékcég akik mesterlövészkedésre fókuszáló játékokat csinálnak? Kár hogy valamivel mindig elbaltázzák. Én speciel nem a háborúba raknék egy lopakodós játékot, mert hangtompító nélkül mit ér ez a műfaj (bár látom itt ezt egy laza csuklómozdulattal megoldották, lásd hangtompítós pisztoly... aha). Másrészt miért TPS? Vagy a Ghost Warrior mellé túúl snassz lenne még egy sniperes FPS? Ja és én mikor sniperezni akarok akkor nem azt akarom látni hogy slow-motionben fröccsen szét a bele a golyótól a fickónak hanem mondjuk h olyan gyorsan szedek le mindenkit h észre se veszik.

Olyan jó lenne már egyszer egy játék ami tényleg csipázásról és lopakodásról szól, igényesen van megcsinálva és végig leköti az embert. Na mind1 azért erre is kíváncsi leszek, meg a Ghost Warrior-ra is.
10.
10.
atesz89
Sztem meg már elég volt a modern hadviselésből vagy át kéne lépni a jövőbe és azt megcsinálni játékba vagy vissza első és a második világháborúra.Sok volt a modern!Első vh-ról még nincs játék pedig onnan is lehetne.
9.
9.
joshfeed
Várós !
Jó volt az első rész is, de most már szeretnék kinyújtóztatni pár szövetségest is amolyan König őrnagy tempóval :)
8.
8.
atesz89
#7: Megjelenés a videó alapján azt mondják május eleje!
7.
7.
atesz89
Van egy másik videó is itt megnézhetitek!Délelőtt felraktam a face-s lapra de eltűnt.
http://www.youtube.com/watch?v=oW9sUC7KBfA
6.
6.
Csoola
#4: a City Interactive csodajátéka, a Sniper nem pont jelenben játszódó mesterlövészes cucc?
5.
5.
Csoola
öljünk megint csúnya gonosz németeket blabla... nem a 2. világháborús játékokkal van bajom, mert szeretem őket, de már szkeptikus vagyok : /
4.
4.
omarek
mi a béla valami ilyesmit kéne alkotni csak "jelen időben" a hitmant alázná sztem
3.
3.
Nebuloid
Hohó! Várós! És komoly előrelépések vannak az elődhöz képest! Kíváncsi vagyok mikor jönnek a "minek kell még mindig második V.H.-s játékot csinálni" trollok? :P
2.
2.
killer13
Ez sokkal jobb mint a sniper ghost.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...