Friss traileren a Jagged Alliance: Back in Action

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 25.
  • Videó
Link másolása
Ki tudja, mikor jelenik meg az XCOM stratégiája, addig pedig itt van nekünk a Jagged Alliance, mely szintén egy nagy visszatérő, ráadásul a jövő hónapban érkezik. Körökre osztott fronton olyan szűkös a keret, mint a hónap végén a bankszámlánkon, így aztán meg kell becsülni a Back in Action-t.

A legfrissebb előzetes már tömény játékmeneti pillanatokat tartalmaz, azon belül is a harc kapja a főszerepet. A Jagged Alliance folytatására éveket kellett várnunk, igazi unikumdarab a stílus kedvelőinek és remélhetőleg a régi rajongóknak is, vélhetőleg a játékmenet se adta be a farát az egyszerűsödés oltárán. Hardcore darab, hardcore arcoknak - ilyen címeket csak PC-n találsz. A Jagged Alliance: Back in Action február 10-én jelenik meg.

8.
8.
Tomek1988
6.
6.
Csabb
Cambria, San Mona... Tuti remake ez, ezek a JA2 helyszínei.

Személy szerint rohadtul nem bánom :D
5.
5.
SLi
#4: Na , király nem csak én játszottam vele, akkor. Kicsit elfeledett játék, pedig igazi klasszikus, még ma is elő lehet venni, bár a grafika már nagyon idejét múltnak tűnik így majd 12 év távlatából. Fura is volt, hogy nem fojtatták, de hátha lesz egy reamke.
4.
4.
Quent1n
#1: Shadow Companyt imádtam anno, remek játék volt szerintem! :) Abból is lehetne remake. Egyébként egyetértek veled hangok tekintetében de szerintem a grafika is gyenge. Oké, hogy remake és a játékélmény a lényeg, de egyszerűen fájdalmasan sivár és élettelen az egész. Egy próbát mindenesetre megér nekem is.

Egyébként ha remake akkor én most egy Z remaket szeretnék látni. :)
3.
3.
Grand Hustle President
#1: "Jagged Alliance: Back in Action (previously known as Jagged Alliance 2: Reloaded) is an upcoming tactical role-playing game developed by Coreplay. It is going to be a remake of Jagged Alliance 2."

forrás: JAGGED ALLIANCE WIKI
2.
2.
elfdefender
Én emlékszem. Olyannyira, hogy az egyik kedvencem volt annak idején a 2 rész, nemrégen pedig a Steamen is beszereztem a gold packot. De valahogy negatív előérzéseim vannak, ha erre a játékra nézek. Majd meglátjuk.
1.
1.
SLi
Hát nem tudom hányan emlékeznek egyáltalán erre a sorozatra, pedig baromi jó volt főleg a Jagged Alliance 2. A Shadow Company-ra emlékszik még valaki az is '99-ben jött ki, azzal is rengeteget játszottam.

A videó alapján ez csak a törzsközönségnek fog szólni, ezzel a játékmenettel kizárt, hogy új játékosokat fogjanak meg. Sajnos a pénztelenség is látszik, vagyis inkább hallatszik, mert a szinkron az valami borzalmas. Ettől függetlenül, konzolos létemre tuti kipróbálom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...