Jagged Alliance: Back in Action PC

A német bitComposer feltámasztja a klasszikus játékot, azonban előtte új grafikai motort tesz alá és megpróbálja kijavítani az előd minden hibáját!
1380444900

Új Humble-akció indult, csapj le rá!

Miközben javában dübörög az androidos Humble Bundle akció, a Humble Weekly Sale keretei között különböző Kalypso-játékokhoz, köztük két Digital Reality-projekthez férhettek hozzá.
1365775200

Multiplatform Jagged Alliance készül

A Space Hulk-játékot hegesztő Full Control készíti majd a következő Jagged Alliance-epizódot, ami az ígéretek szerint multiplatform lesz. A csapat a jogokat birtokoló bitComposerrel együtt dolgozik az új anyagon.
1328550514

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.
1327482042

Friss traileren a Jagged Alliance: Back in Action

Ki tudja, mikor jelenik meg az XCOM stratégiája, addig pedig itt van nekünk a Jagged Alliance, mely szintén egy nagy visszatérő, ráadásul a jövő hónapban érkezik. Körökre osztott fronton olyan szűkös a keret, mint a hónap végén a bankszámlánkon, így aztán meg kell becsülni a Back in Action-t.
1326441653

Februárban jön a Jagged Alliance: Back in Action

Újabb körökre osztott gyöngyszem új része látja meg a napvilágot idén a zseniálisnak ígérkező XCOM mellett, ez pedig a Jagged Alliance: Back in Action. A fejlesztők itt is a régi idők játékmenetéhez nyúltak, képzeld el a 2D-s stratégiát 3D-s környezetben, naprakész grafikával. Jövő hónapban érkezik.
1307606608

E3 2011: Dátumot kapott az új Jagged Alliance

A Kalypso Media végre megerősítette a körökre osztott PC-s klasszikus remake-jének megjelenési időpontját. A régesrégen megjelent második rész újragondolása a Back in Action, immáron 3D-s köntösben, viszont a játékmenet emellett mit sem változott. Hardcore címnek néz ki.
1282300750

GC 2010: Feltámad a Jagged Alliance-mánia

A német bitComposer egyszerre két Jagged Alliance projektbe is belevágott, a céljuk pedig a klasszikus sorozat feltámasztása: először felújítják a Jagged Alliance második részét, mellette pedig böngészőben futtatható és ingyenesen játszható MMORPG-t fejlesztenek.