Februárban jön a Jak and Daxter HD Collection

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sony bejelentette a Jak and Daxter-trilógia nagyfelbontású köntösben érkező gyűjteményének megjelenési dátumát. Kevesebb mint egy hónap múlva már a boltokban lesz a Naughty Dog korai sikercímének újrakiadása, 3D-vel megspékelve. Ha eddig kimaradt volna a klasszikus, pótolnod kell!

A Sony megerősítette, hogy a Jak and Daxter HD Collection február 7-én kerül a boltokba Amerikában, míg az európai verzió február 22-én érkezik. A felújított gyűjtemény magába foglalja a PS2-es érában hódító Jak and Daxter: The Precursor Legacy-t, a Jak II-t, illetve a Jak 3-at, amiket HD-felbontásban, opcionális 3D-térhatás mellett élvezhetünk.

Az ára baráti 39,99 dollár. A Naughty Dog fejese, Evan Wells korábban már elmondta, hogy a játék több mint 100 trófeát tartalmaz majd, ezek közül három platina. A sorozat azon ritka programok egyike, melynek neve tényleg egybeforrt a Sony előző generációs konzoljával, itt az idő mindenki számára, hogy egy igazi mérföldkőhöz jusson, modern köntösben.

11.
11.
D-day
#1: Ez az 1 játék miatt bántam meg, hogy boxra váltotam Ps ről.Ps2 első játékom a Jak and Daxter volt 2001 ben vette meg még faterom külföldön a ps el együtt :) És sok mostani játékot még mindig felüllmul játék élményel és storyával is a triologia.
8.
8.
Prézli21
#6: Mar leirtam miert tartom tulzasnak, ettol meg neked nyilvan lehet mas velemenyed. Abban az eraban olyan szintu klasszikusok szuletnek, amik mellett a Jak trilogia keptelen labdaba rugni. Ha ps2 tulajokat vegigkerdezned, melyik jatek jut a konzolrol a eszukbe kb elenyeszo mennyiseg mondana epp ezt. Ezert irtam, hogy tulzas. De ahogy mondtam, ettol meg neked lehet ez a numero egy.
6.
6.
sherex
#5: nem a játék a világom csak nem értem hogy miért lenne túlzás na mindegy mindenkinek más az ízlése csak nekem az a játék jelenti a kis korom
5.
5.
Prézli21
#3: Ha neked egy jatek jelenti a vilagot, am legyen :P
3.
3.
sherex
#1: elég más szemszögből látod a világot mint én...........
2.
2.
sherex
1.
1.
Prézli21
"A sorozat azon ritka programok egyike, melynek neve tényleg egybeforrt a Sony előző generációs konzoljával"

Ezt kicsit azert tulzasnak erzem, a ps2-nek egy rakas minosegibb es nevesebb exkluziv frencsajza volt. A Jak jatekok az ND leggyengebbjei (bar ennek ellenre nem rosszak), semmi extrarol nem marad le, aki nem tolta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...