Jak and Daxter Collection PS3, Vita

A PS2-n futó klasszikus Jak and Daxter-trilógia HD-kiadása.
Típus: Akció, Kaland, Platform

A Naughty Dog már a PS5-ös játékához toboroz

Nem kapcsol vissza a tempóból a kaliforniai csapat: a The Last of Us: Part II épphogy csak megjelent, ők már a PlayStation 5-ös játékukhoz keresnek fejlesztőket. Sajnos a betöltendő pozíciók nem árulkodnak az új projektről.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a kiadók már ledobták az atombombáikat, az év utolsó hetei is tartogatnak izgalmas játékmegjelenéseket. Természetesen ezúttal is összeszedtük a következő hét nap termését.

Újabb három Jak-játék költözik PlayStation 4-re

A Sony áprilisban jelentette be, hogy az emulátorát hadrendbe állítva még idén PlayStation 4-re költözteti a Jak and Daxter-sorozatot. Habár nem sok maradt hátra az évből, tartja magát az ígéretéhez.

PS4-re költözik a Jak and Daxter-sorozat

Sajnos Jak és Daxter nem örülhet olyan kiadós felújításnak, mint Crash, azonban hamarosan így is lehetőségünk nyílik arra, hogy PS4-en is végigjátsszuk a dinamikus duó kalandjait.

Ilyen lehetett volna a Jak 4

A Naughty Dog sosem titkolta, hogy gondolkodott a Jak and Daxter folytatásán, a csapat még a The Last of Us fejlesztése előtt ötletelt az új részen. Habár a játékból nem lett semmi, néhány concept art azért megmaradt róla.

Dokumentumfilm a Naughty Dog születésnapjára

A Crash Bandicoot, a Jak and Daxter, az Uncharted-sorozat és a The Last of Us fejlesztője idén ünnepelte 30. születésnapját. Az évforduló apropóján egy dokumentumfilm született, amely végigvezet a stúdió történetén.

30 éves a Naughty Dog, jön a dokumentumfilm

Ebben a hónapban ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a kaliforniai Naugthy Dog. A Crash Bandicootról, az Unchartedről és a The Last of Usról elhíresült csapat munkásságát egy dokumentumfilm is megörökíti majd.

Jak & Daxter-rebooton dolgozott a Naughty Dog

Amikor létrejött a Naughty Dogon belül a The Last of Ust tető alá hozó második csapat, először egy jól bejáratott címet akartak elővenni: a Jak & Daxtert szerették volna újragondolni a srácok.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kánikulával együtt megérkezett az uborkaszezon is, most már tényleg nagyítóval kell keresni azokat a játékokat, amikkel szívesebben ütnénk el az időt egy kiadós strandolás helyett.

Vitára is megjelenik a Jak and Daxter Collection

PS3-ra már február óta kapható a klasszikus Jak and Daxter-címeket tartalmazó HD-gyűjtemény, és a Sony ma bejelentette, hogy a PS Vita-tulajoknak sem kell nélkülözniük a csomagot. Júniusban érkezik a handheld verzió.