Alfába lépett az új Tomb Raider

  • Írta: InGen
  • 2012. január 25.
  • Hír
Link másolása
A játékfejlesztés egyik legfontosabb fázisa az alfa, és a Tomb Raider készítői örömmel tudatták a világgal, hogy születő gyermekük elérte ezt a fázist. Innentől masszív tesztelés és finomhangolás van hátra, a tippek szerint a megjelenés legkorábban valamikor nyáron esedékes.

Az alfaverzió elerése általában azt jelenti, hogy a különböző tartalmi elemek elkészültek, a pályák már játszhatóak, de persze mindez még nagyon messze van a véglegestől. Most kezdődik ezerrel a finomhangolás és a legnagyobb bugok javítása. Mindezt nagy örömmel közölte a senior producer, Kyle Peschel és a művészeti rendező, Brian Horto.

 
A játék legalább két hónapig marad alfa, aztán elkezdődik a béta, amire szintén legalább két hónapot hagynak a fejlesztők, így ha minden rendben halad, akkor legkorábban május körül készülhet el a Tomb Raider, ami egy esetleges nyári megjelenést vetíthet előre - lehet, hogy szeretnék kihasználni az uborkaszezont?

A Gamekapocs tippje szerint azonban nem fog minden ennyire simán menni, és inkább becélozzák vele a biztosabbnak tűnő szeptember környéki megjelenést. Akárhogy is lesz, a Crystal Dynamics elmondta: a világon mindenhol egyszerre fog megjelenni a Tomb Raider, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

12.
12.
#8: Eddig is jó volt szerintem, jól adta a nagymenő kincsvadász bombázót :) Nekem az a karakter is bejött...
11.
11.
Falcon
Úgyis elhúzzák majd szeptemberig a megjelenést ezt tutira veszem!
10.
10.
Stranger
9.
9.
abydos
Szerintem a legfontosabb fázis a megjelenés, nem az alfa :)
8.
8.
jookrisztian
Sziasztok.
Hosszú ideje az első Tomb Raider amit várok, mert tele van élettel a karakter nagyon jól vissza adja, hogy miket kell átélnie!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JVQZZmRMtjI&feature=related

7.
7.
Raatkainen
5.
5.
gizike29
segitsetek már nekem egy kicsit
3.
3.
Jery
Jo olvasni, h mar alfa szinten van de egy gameplaynek jobban orulnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...