Majdnem négymilliónál jár a Saints Row: The Third

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 26.
  • Biznisz
Link másolása
Legalábbis a leszállított példányokat tekintve, viszont azt elmondhatjuk már így is, hogy az új Saints Row nagyon népszerű. A THQ a minap közleményben kötelezte el magát a hardcore játékok mellett, állítása szerint a jövőben a licencelt gyerekjátékokat háttérbe szorítja, inkább a nagyobb címekre úszik rá.

Nem tudjuk biztosan, mi lesz a THQ-val. A kiadó ugyan cáfolta a róla szóló pletykákat, de egyre több helyről hallani, hogy nem áll jól a vállalat szénája, most pedig látszólag az egyik mendemonda is beigazolódik: a THQ közleményben jelentette be, hogy a licencelt gyerekjátékok helyett a jövőben inkább a hardcore játékokra koncentrál, aminek köze lehet ahhoz, hogy a hírek szerint befejezi a Disneyvel történő együttműködést.

A közlemény a preferált címek között említi a UFC-szériát, a Darksiderst, a Company of Heroest, az Insane-t, a Saints Rowt, a Warhammer 40.000-t és a Patrick Desilets stúdiója által hegesztett, eddig be nem jelentett játékot, illetve tervek szerint a digitális tartalmak is kiemelt figyelmet kapnak a jövőben. A THQ a jövő csütörtöki pénzügyi helyzetjelentésére ígért bővebb információkat.

Az elemzők szerint ekkor derülhet ki az is, mennyire van nagy bajban a THQ, addig csak találgatni tudunk. Mintha a közvélemény megnyugtatását szolgálná, árulkodó, hogy a kiadó egy héttel negyedéves mérlegek bemutatása előtt bejelentette, hogy a Saints Row: The Thirdből 3,8 millió példányt szállítottak le világszerte, a novemberben megjelent játékból pedig 5-6 millió példányt adhatnak el a teljes pályafutása során.

5.
5.
p3ti
Jó kis gamma , rengeteget röhögtem rajta :) Meg érdemelte az eladásokat , rég játszottam ennyire vicces játékkal . Nekem sokkal jobban tetszett mint a GTA 4 pl. az túl "komolyra" sikeredett .
4.
4.
Dercsi
Gratula nekik! Saints Row: The Third számomra körökkel veri pl a GTA IV-et, a GTA3.-at imádtam mert eszement küldetésekkel volt teli, a 4. nagyon "élethűre" sikeredett semmi jót nem láttam benne. Hajrá THQ! Jöhet a Darksiders2!!!!A Saints Row: The Third-ből pedig adjanak még el 4 milliót, jó játék, megérdemli!
2.
2.
Donpedro
Helyes-helyes, kell az anyagi fröccs a THQ-nak.
1.
1.
giga321
Valóban nagyon jó lett a 3. rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...