Áprilisban jön az xboxos The Witcher 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A CD Projekt bejelentette, hogy a The Witcher 2 konzolos verziója április 17-én jelenik meg. A jeles esemény alkalmából számos kedvcsináló futott be hozzánk - kaptok képet és videót minden mennyiségben. Az Xbox 360-as változat egyébként Enhanced Edition névre hallgat, tényleg minden finomság benne lesz.

A tavalyi év egyik legjobb RPG-je eredetileg PC-re jelent meg, ám április 17-én már az Xbox 360-tulajok is élvezhetik Ríviai Geralt véres, megható és elgondolkodtató kalandját, magyar felirattal. Az irányítást teljesen a konzol kontrollerére optimalizálták, sőt a játékidő is hosszabb lesz három órával, hiszen két új küldetést kapunk majd az Act 3-ban.

Az extra tartalmak sora ezzel még nem ér véget - nem hiába kapta az Enhanced Edition nevet a kiadás. Három új karakter is bevezetésre kerül, és a plusz finomságok a PC-s verziót sem kerülhetik el, amint megjelenik a konzolos változat, ők is letölthetik majd ezeket ingyenesen. A CD Projekt RED azt reméli, hogy az extra tartalmak fejében a kalózkodás mértéke is csökken. Ez tisztességes üzlet.

Érdekesség, hogy a játék új átvezető animációit az Oscar-díjra jelölt lengyel Tomasz Baginski rendezte, így többek közt az új intrót is, melyet már Ti is megtekinthettek az új képekkel egyetemben.

33.
33.
The Lone Drow
#32: Naja, mondjuk akkor nem használnám, elrontja a parafaktort :D
32.
32.
drat576
#31: biztos hasznos lesz, majd rezonál ha jön a BKV-n az ellenőr :D
31.
31.
The Lone Drow
Attól tartok, hogy boxra is be kell szerezzem a yűjtői kiadást. Tartalmaz egy farkasfejes medált *-* mondjuk nem gyengén lettem ideges, hogy ebbe szemét módon beletették, így ráfizetéssel kell beszereznem, de egye penész.

#13:

Nem őt irányítod, viszont kulcsfigura a történetben, amint elkezdesz vele játszani, egyből világos lesz, hogy ez melyik jelenet.
30.
30.
vuliem
#29: Ma is tanultam valamit :D
29.
29.
drat576
#28: a börtönben akkor változik valami, ha az ostromnál meghagyod az életét vagy levágod az egyik kulcsszereplőt, konkrétan a vár védőjét...a mentésnek köze nincs ehhez
28.
28.
vuliem
#27: Az elvileg nem a prológust befolyásolja, mikor szökni kell a börtönből? Haver mondta, hogy ott változik valami az áthozott mentés alapján.
27.
27.
drat576
#24: azok a mentések semmit nem befolyásolnak, max ha az 1-ben megszerezted a Holló páncélt akkor megkapod a 2 elején, de nem egy nagy szám, hamar lecseréli az ember...
26.
26.
manderel
#25: Tessék: http://gepigeny.hu/games.php?id=1006 Hiteles, ez van a dobozán is. :)
25.
25.
Ronam
Milyen gép kell a PC-s változathoz? Most próbáltam ki a laptopomon, akadozott még medium beállításokon is. A gép: AMD A6-3400M@2.5 GHz/6GB/HD6720G2. Örülök, hogy hamarosan érkezik a box-os változat :).
24.
24.
manderel
#20: Nem muszáj de én ajánlom mert, egyrészt jobban megérted a történetet, másrészt át lehet vinni a mentéseket.
23.
23.
kopic
#20: Hát sztem jobb ha az 1.részt is végigjátszod! Mert akkor jobban fogod érteni a 2.részt!
22.
22.
Másnapos
Úr isten az ilyen előzetesektől nem tudok általában várni a megjelenésig ráadásul nekem nincsen valami szuper gépen ugyhogy elégé lelombozó volt számomra az egymás után érkező tesztek eredményei 2011-ben de végre itt van 360-ra és nem is tudok mit mondani a másodperceket számolom a megjelenésig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.
20.
p3ti
Egy rövid tanácsra lenne szükségem olyan embertől aki játszotta ezt a sorozatot . Mivel nem ismerem , ezért a kérdésem : szükséges ki pörgetni az első részt hogy meg értsem a másodikat ? Thx előre is :)
19.
19.
paganmantis
Respect a csapatnak, nem sok stúdió van, amelyik ennyire gondját viselné a kiadott játékának. Véleményem szerint ez egy olyan játék, amit teljes mértékben megéri megvenni, ellentétben néhány 3 órás szösszenettől.
Az új intró pedig valami eszméletlen, nagyon tud a rendező.
18.
18.
Gaber1980
hmmmmm. johetne ps3 ra is
17.
17.
drat576
#15: a Witcher 1-nek néhol (pl a mocsárban) még nagyobb gépigénye van mint a második résznek, ugyanis a fejlesztő elég alapvető dolgokat is kicsit elbaltáztak (pl a memória kezelését), viszont így is egy hihetetlenül jó játékkal van dolgunk. És jóval hosszabb is mint a második rész.
Ugyanakkor a 2-nek szerintem jobb az újrajátszhatósági rátája, mivel teszem azt ha máshogy döntünk a Chapter 1 végén akkor egy teljesen új helyszínnel, más karakterekkel és más küldetésekkel találkozunk majd a második fejezetben, ami meg persze kihat a befejező harmadik chapterre is, úgyhogy nagyon sok múlik egy adott döntésen, és az ilyen, esetenként morális, döntésektől jó szerintem igazán egy RPG.
(felegyi, ezt most nem pont neked címeztem, Te gondolom már játszottál ezekkel, viszont hogy a rákba lettél Te 37 éves? amikor fiatalabb vagy mint én :D
16.
16.
vuliem
Nagyon baba, pont a vizsgák előtti hónapban :/ De júniusban tuti, hogy megkaparintom!
15.
15.
felegyi
#13: Ő is egy Witcher a múltadból... kb ebben a részben kezd... de csak kezd összerakódni a kép ami az első részben széthullott!

Ha van egy gyengécskének mondható vasad akkor azonnal szerezd be az első részt, kb favorit a mai napig!
14.
14.
Raatkainen
http://apps.facebook.com/thewitcherlive/
22:50-30:57
a harmadik fejezet enyhén szólva brutálisabb lett:O
13.
13.
giga321
Nem vagyok egy szakember a témával kapcsolatban azt tudom hogy a főszereplő az a fehér hajú csávó de akkor ki ez a trailerben ez a benga ember?
12.
12.
kopic
#6: *Az animációkról nem is beszélve!
9.
9.
kopic
#6: Az egyik kedvenc játékom a sok közül!
7.
7.
manderel
Én már többször végignyomtam, és azt mondom, ki ne hagyjátok konzolosok!!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...