Új Ghost Recon: Future Soldier infók és képek

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 27.
  • Hír
Link másolása
A régóta halogatott, s talán idén végre megjelenő Ghost Recon: Future Soldier fejlesztői rendkívül szimpatikus módon egy guminővel folytatott szexuális aktushoz hasonlítják a játék kinectes funkcióját, azaz még mindig a sima, kontrolleres irányítás lesz a mérvadó. Új képeink is vannak!

Amikor megkérdezték a fejlesztők egyik fejesétől, Adrian Laceytől, hogy a kinectes irányítás helyettesítheti-e valaha a hagyományos, kontrolleres irányítást, az úriember csak ennyit válaszolt: "Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy egy felfújható guminő helyettesítheti-e a valódi nőt."

Lacey viszont elismerte, hogy el tudna képzelni a játékban egy olyan szegmenst, ahol esetleg a Kinect kerülne előtérbe, de akkor is: a mozgásérzékelés csupán fokozni képes a hagyományos élményt. Lehet, hogy később annyira kifinomult lesz, hogy lecseréli majd az összes régi módszert, de ez biztos nem a Future Soldierben fog bekövetkezni. Elmondása szerint a Kinect még csak az életútjának első szakaszában van, s mivel ők is fejlesztők, még tanulmányozzák a lehetséges útirányokat.

A Ghost Recon: Future Soldier tartalmaz majd egy Kinect-kompatibilis funkciót, mely a Gunsmith névre hallgat. Ebben saját gesztusainkkal, kézjeleinkkel szabhatjuk testre fegyvereinket, de Lacey hangsúlyozta, ez csupán kiegészítő adalék, a szexuális segédeszközökhöz hasonló, "valami, ami vicces".

A játék májusban jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra, őket követi majd a meglepetésnek számító PC-s verzió. Szert tettünk pár ínycsiklandozó képre és artworkre, csorgassátok rá a nyálatokat ezerrel.

9.
9.
shatterhand
#8: minden hírt nem olvashatok, de a pc-s verziót is csak pár napja jelentették be
OMG
8.
8.
giga321
#6: A játék májusban jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra, őket követi majd a meglepetésnek számító PC-s verzió. Szert tettünk pár ínycsiklandozó képre és artworkre, csorgassátok rá a nyálatokat ezerrel.

OMG néha olvasni is kéne a híreket. ;)
7.
7.
Andrew
#4: THX!Épp most néztem meg az összeset. :D
6.
6.
shatterhand
#5: nem kevered véletlenül?
az a ghost recon online
5.
5.
giga321
fhúúú de jó hogy jön pc-re is. Amikor pár hónapja láttam hogy nem lesz tök csalódott voltam mert a játékmenet nagyon bejövős. De szerencsére jön és ez a lényeg.
4.
4.
shatterhand
#2: van 5 új videó is
nemtom miért nem tették bele a hírbe
nagyon pöpecül fest a tűzharc
bár a socom4 is így indult, azt casual sz.r lett belőle
3.
3.
shatterhand
metal gear solid2ben mondta az kojima,hogy el tudná képzelni a jövőben,hogy hangalapú irányítással lehetne játszani, suttogni kell otaconnal,stb

na ez volt 1-2 év múlva a socomban (első rész!) is, de már akkor is látható volt,hogy inkább érdekes mint hasznos
2.
2.
Andrew
Nagyon várom ezt a játékot. Tom Clancy's csak jó játékokat csinál.Azért tetszik nagyon mert lehet co-op-ba is játszani, ikertestvéremmel 3xor biztos kifogjuk tolni :D
2012.május 22-én jelenik meg elvileg.
1.
1.
pepsus
Epic megjegyzes is epic :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...