Hamarosan indul a netKar Pro bajnokság

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 27.
  • Hír
Link másolása
A 2012-es esztendő elég húzósnak ígérkezik a vérbeli szimulátorrajongóknak - de vajon az új trónkövetelők felérnek-e az iRacinggel vagy a netKar Pro-val? A GTR-Masters.hu szimulátoros liga bajnokságot szervez a netKar Pro legfrissebb 1.3-as verziójával. Ha profinak érzed magad, nosza, jelentkezz!

Annyi bizonyos, hogy az idei év halmozottan is kedvez a hardcore szimulátorrajongóknak, elvégre olyan sikervárományos játékok jelennek meg, mint az rFactor 2, a GTR 3, a C.A.R.S. vagy éppen a Live for Speed S3. Kérdés, hogy a fizika terén vajon képesek-e felvenni a versenyt a műfaj nagy öregjeinek számító iRacinggel vagy a netKar Pro-val, melyek már régóta a leghitelesebb autós címeknek számítanak.

A várakozásig tartó időt szeretné enyhíteni a GTR-Masters.hu csapata, akik bajnokságot szerveznek a netKar Pro legfrissebb, 1.3-as verziójával, melyen a részvétel teljesen szabad, minden érdeklődőt szívesen látnak a szervezők, aki szeretné próbára tenni magát vagy a játékot.

A nyílt részvétel természetesen nem jelent "public szerver" hangulatot, a futamokon való induláshoz előzetes kvalifikáció és nevezés lesz szükséges, és minden résztvevővel szemben elvárás a messzemenőkig sportszerű viselkedés a pályán! Az első futam a demo tartalommal fog zajlani, amit bárki ingyen letölthet az alábbi honlapról.

Akit érdekel a netKar és a bajnokságban való részvétel, az látogasson el a liga weboldalára! A napokban zajlik ugyanis a szavazás a futamok konkrét időpontját illetően, illetve mindenki segítséget kap a szimulátor beüzemeléséhez, mivel az kicsit más logikával működik, mint az eddig megszokott hasonló szoftverek.

Ha próbára szeretnéd tenni magadat, irány a GTR-Masters honlapja. Sok sikert kívánunk!

8.
8.
3NT3R
6: Én kérek elnézést. De komolyan, kicsit nehezen esett le, bocsi!
7.
7.
neilszab
#5: Az rF2 az új gumimodellel és dinamikus időjárással valóban ígéretes, viszont a béta fogadtatása meglehetősen felemás... reméljük a végeredmény már ennél jóval kiforrottabb lesz a nyár végén. A GTR3-ról sajnos azon kívül, hogy lesz, semmit nem tudunk, azt se, hogy milyen újításokat fog tartalmazni, én az idei megjelenésben sem bízom túlságosan. A C.A.R.S. igen ígéretes, a grafika már most lenyűgöző, a fizika viszont még csak alakulóban van...

Viszont az még erőteljesen kétséges, hogy az érkező újdonságok a fizikában képesek lesznek-e letaszítani a trónról az iRacing-et és a netKar-t... ebben még mindig ezek a legjobbak.

6.
6.
#4: Annyira tudtam, de annyira ! :D

#5: Cars-al kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, nincs demom, ami videót láttam abban volt egy-két igen furcsa mozdulat, de az RF2 új gumi modellje az valami állati jó. Teljes felület szimuláció, kopás / elhasználódás, hőmérséklet, felütés és pluszban végre van vertikális mozgása és lapulása is. I.M.Á.D.O.M. az elsőt is, a kettőért egyenesen reszketek. Az annyira magáért beszél amikor bemész túl gyorsan egy kanyarba és el-el pattog az autó és érzed, hogy tapadáshatáron rizikózol, közben meg imádkozol, hogy istenem, csak elég legyen ! (Nem úgy, mint az AD-által reklámozott projectben ahol maximum eldobja az autó a seggét és azt érzed nincs is súlya az autónak, mert olyan, mintha előre deklarált mozdulat lenne, mindig ugyanaz és ugyanaz...)
5.
5.
aludttej
Nem toom az rf2-t próbáltátok-e már de fizikában nagyon ott van. De az év szimulátora akkor is a gtr3 lesz sztem, bár a cars is jól néz ki de egy kicsit shiftes beütése van, az meg ugyebár nem a realisztikájáról híres. De valaki igazán csinálhatna már egy rendes rally szimulátrot is, hisz a legutóbbi, és a mai napig egyetlen ilyen lassan 8 éves (RBR)
4.
4.
neilszab
#3: Hehe... csak ugratott, ne vedd fel! ;)

Egyébként a ma elérhető szoftverek közül tényleg a NetKar Pro és a iRacing a legkomolyabb szimulátor, akit érdekel az ilyesmi, annak érdemes kipróbálni!
3.
3.
3NT3R
TomGoodman:
Igen, nyilván igazad van. Amatőr garázsprogramozók akik a Fiattal és Ferrarival működnek együtt, versenymérnökök, hivatásos autóversenyzők és gumigyártók (nyilván ők sem jártak soha még egy pálya közelében sem!), segítik a munkájukat, a program pedig nemzetközi elismerésnek örvend.
Vagy hogy másik példát mondjak, az iRacing például annyira gagyi, hogy Nascar versenyzők nem átallnak rendszeresen azzal (is) gyakorolni versenyeikre.

Tudod mit, vegyél Suzukit és tekeredj egy fára, kívánom. A laikusokat pedig ne tántorítsd el a megalapozatlan beszólásaiddal.
2.
2.
Ugyan mit számítanak az ilyen amatőr garázsprogramozók hasra ütés szerű komolytalan próbálkozásai. Ezek sose ültek komoly versenyautóban, fogalmuk nincs arról, milyen érzés, különben meg Antony Davidson is megmondta, hogy szar az egész, nem tudom minek erőlködtök... Neki a seggébe van építve egy komplett telemetriai software ! :D


bocs, de ez annyira jól esett :DDD
1.
1.
3NT3R
Első futam szerdán (!), nevezés prekvalifikációval (!), nevezést legközelebb hétfő estig (!) el kell végezni. A nevezők számának megfelelően több szerver indul minimum 4-5 maximum 16 (remélem jól mondom) versenyzővel Értelemszerűen az A szerveren indulhat tehát a prekval szerint első 16, a B-n a következő 16 versenyző, és így tovább.

További infó és segítség a GTR-M fórumán (Netkar szekció).
Kormány nélkül szvsz NE is próbálkozz!
Minden indulónak ezúton is sok sikert és izgalmas futamokat kívánok, remélhetőleg én is ott leszek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...