Online pass kell a Kingdoms of Amalurhoz is

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 28.
  • Hír
Link másolása
Nem bolondultunk meg, tényleg szükséged lesz online passre a Kingdoms of Amalur: Reckoninghoz annak ellenére, hogy egyjátékos szerepjátékról beszélünk. Persze csak akkor, ha szert akarsz tenni a House of Valor sztoriszálra, mert ehhez internetes aktiválás szükséges.

A Kingdoms of Amalur: Reckoning is online pass-szel érkezik, de csak az eredeti játékot megvásárlók részesülhetnek a hét frakcióküldetést felvonultató House of Valor nevezetű történetfolyam izgalmaiban. Úgy látszik, az EA-t nem nagyon zavarja, hogy single player-címmel van dolgunk, a jövőben hasonló megoldásokat tartalmaznak majd az egyjátékos mókára kihegyezett kiadásaik is. Akkor se csüggedj el, ha netán másodkézből jutottál hozzá a Kingdoms of Amalurhoz, vélhetőleg külön is megvásárolhatod a kulcsot nagyjából 10 dolláros áron.

Befutott a játék legújabb előzetese is, mely "egy új világ felfedezéséről" szól. Megjelenés a következő hónapban PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

17.
17.
sherex
kipróbáltam a demót bakker az egész egy bug halmaz.
16.
16.
Vopesz
Demot kipróbáltam, de valahogy nem jött be. Az egész olyan Fable meg Skyrim keveréknek tűnt, csak valahogy nem állt össze. Bár lehet az a baj, hogy november óta tolom a Skyrimot, lassan kimaxolom és ezáltal túltelítődtem rpg fronton, ez meg már nem piszkálja meg az ingerküszöböm.
15.
15.
The Lone Drow
#14: Ezt a "nagyágyú"t R.A. Salvatore-nek hívják.

Nekem ez nem fekszik, elég volt a demója :/
14.
14.
wardprod
#7: Jelenleg is fejlesztik az MMO-t ezzel szinkronban. Megnéztem vagy 1000 videót erről a játékról, con-okról, fesztiválokról, stb. Több helyen is említették, hogy készül az MMO továbbra is, ez pedig az előfutára.

Attól függetlenül, hogy hogy sül el, valami nagyágyú gyártotta hozzá a forgatókönyveket. Mmint az egész univerzumához, szóval próbálkoznak, ami a mai világban az én szememben bizony sokat jelent.
13.
13.
drat576
#12: az a vicc hogy a 6-os kommentelő a demónál is kijelentette, hogy milyen fasza game, erre most rácsodálkozik a videóra :D
12.
12.
sata150
#11: 1,6,8 as kommentek alapján szűrtem le azt, hogy lehet valaki még nem tudja :).
11.
11.
drat576
#10: ja, már vagy 2 hete, de azért thx az infót ;)
10.
10.
sata150
Nem igazán érint a dolog mert van folyamatos netem, de mostanság már kis hazánk legtöbb területén van mobilnet lehetőség és nem hiszem, hogy annál erősebbre lenne szükség.
Off: Nem tudom ki tud, vagy nem tud róla, de steamen fenn van a játék pcs demoja.
9.
9.
Cooper911
Egy játék honnan tudja majd, hogy ő új vagy használt?
Lesz egy account hozzá? De akkor az eladó adhatja hozzá azt is nem?
Vagy a gépem adatait nézi? Ha tönkremegy a gép akkor a játék is használt lesz?
Vagy hogy müködik ez?
8.
8.
Cuppak
Leszarom :), tuti vétel! Nagyon fasza gémnek néz ki!
7.
7.
erasmus
#3: Én régebben úgy olvastam hogy eredetileg ez lett volna MMO de inkább átalakították sima rpg-re, gondolom nagyban csinálták az sw-tor az EA meg nem tudott pénzelni 2 mmo-t is vagy nem is akart.
5.
5.
giga321
So close XD. Bár engem nem izgat.
3.
3.
wardprod
Nem kell hőbörögni. 7 szarok küldi, amit A Destructoidon olvasható cikk alapján DLC-nek szántak alapból, de ehelyett mivel kész volt időben az eredeti pakkokba adják ingyen. Igen ezt is ki lehet forgatni, de azért nem megvenni, mert van hozzá online pass gyökérség. Alapból is meg kéne vennie bárkinek aki játszani akar vele. Ha meg használtan akarod, akkor is 7 questet buksz, ha nem akarsz fizetni.

NEM KÖTELEZŐ használt játékhoz passt venni. Ha meg használtan vásárolunk, akkor valószínüleg pont annyira is érdekel minket a dolog, tehát ismét nincs miért pampogni.

Aki pedig esetleg nem tudná: A Reckoning a felvezetése egy 4-5 éve készülő MMO-nak. Ennek a feladata lett az, hogy meséljen a lore-ról, bevonja a tömeget a világba, amiben játszódik.
2.
2.
AmreyP
Ez milyen egy szemét huzás már megint...nem elég hogy single ami azt jelenti véges játékidö még a plussz 7 küldi zséért:@ nem baj,remélem majd a fiuk megoldják nekünk azt a 7 küldtést :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...