Mégsem kell online pass a Kingdoms of Amalurhoz

  • Írta: InGen
  • 2012. január 29.
  • Hír
Link másolása
Habár tegnap arról írtunk, hogy a 38 Studios játéka kizárná egy bizonyos küldetéssorozatból azokat, akik nem elsőkézből származó példánnyal nyomulnak, s meglepődtünk, hogy az online pass intézménye már a single player játékokba is betört. De ez csak félreértés volt.

Tegnap azt írtuk, hogy a Kingdoms of Amalur kizárná a használt példányok tulajdonosait a House of Valor küldetéssorozatból, hiszen az csak online aktiválással működne. Nos, a helyzetet tisztázta a 38 Studios: a House of Valor valójában egy DLC, amit mindenki azonnal megkap ingyen, aki eredetiben veszi meg az anyagot - vagyis ez egy "jutalom".


A demóval kapcsolatban egyébként a stúdió elnézést kért mindenkitől, az ugyanis eléggé bugosra sikerült. Eredetileg a készítők vitáztak az EA-vel a kipróbálható verzióról, azt ugyanis főként a kiadó akarta, a fejlesztők azonban úgy érezték, egy próbaváltozat nem adna vissza semmit egy többszáz órás szerepjátékból.

Végül azonban az Electronic Artsnak igaza lett: a 38 Studios elmondta, hogy ugyan néhány potenciális vevőt eltántorított a demó, azonben hatalmas tömegek próbálták ki, akik korábban nem is hallottak a játékról, de most már tuti vétel számukra.

3.
3.
Elyas
#2: mondta a pesszimista :D

2.
2.
biohazard rex
ajándék dlc vagy online pass tök mind1, mert csak nézőpont kérdése.
1.
1.
vuliem
Helyes! Csak jönne már *.*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...