Lesz új Mortal Kombat, de lesz más is

  • Írta: InGen
  • 2012. január 31.
  • Hír
Link másolása
Ed Boon, a Mortal Kombatot készítő NetherRealm vezetője szerint meglepő lenne, ha nem készítenének új Mortal Kombat játékot, ugyanakkor sok-sok évnyi verekedés után szeretnék egy kicsit másba is belemártani a... ööö, akarom mondani belevágni a fejszéjüket.

Ed Boon és csapata már az idők kezdete óta Mortal Kombat-játékokat készít, állítólag többen látták, ahogy Hitler azzal üti el az időt a sasfészekben, hogy Sub-Zeróval alázza le a vezérkari főnököket.

Éppen ezért jogos, hogy a NetherRealm szeretne más játékstílusokat és új címeket is készíteni. Boon szerint az iOS-re készített Batman: Arkham City Lockdown, amit ők csináltak, egyfajta első szárnypróbálgatás volt.

Persze, a Mortal Kombat nagyon sikeres: "Egyelőre semmi bejelentenivalónk nincs, de ha a legutolsó Mortal Kombat már 3 millió példányban elkelt, és még most is veszik, akkor erősen feltételezhető, hogy akarunk majd még egy MK-játékot készíteni."

20.
20.
Trapyd
#19: Nem nekem szól ugyan a hozzászólásod és tudom, hogy nagy élmény volt mk zni már akkor is, de tegyük hozzá hogy a billentyűzet alkalmatlan 2 ember játékát egyszerre kielégíteni, mert nem képes egyszerre annyi információ továbbítására. RGO egymást akadályoztuk és ez a játékélmény rovására ment.
17.
17.
Trapyd
#16: A játék feelingje csak a játéktól függ és nem a platformtól.
14.
14.
Quent1n
#9: "Pekk hogy aki PC-t fejleszt az sokkal jobban "halad a technikával" mint a konzol. " Aztán mire megy vele? :D A mai PC-s játékoknak nem azért kell 4 magos proci meg csodavideokártya, mert valóban ennyire fejlettek technikailag, hanem mert egyszerűen erőforrás zabálóra írják meg őket. Optimalizálás mint olyan már nem szempont hisz a hardvergyártók jó lóvékat nyomnak az iparba.

A konzol "láz" nem fog megállni mert másra van mint a PC. :)
13.
13.
Rabit Wars
#11: Tapyd veled meg teljesen egyet értek , ha valami kell dolgozzál érte nem kifogás az hogy valaki diák minden nyáron vállaltam anno munkát még iskolás koromban!
És majd ha már ti is dolgozó emberek lesztek meg látjátok elvárjátok majd a minőségi dolgokat ha már kifizettél "xy" játékért annyi pénzt el is várom szép legyen...(függetlenül konzol vagy e pc játszok vele)
10.
10.
Batman
Az Arkham City Lockdown szárnypróbálgatás volt.. Valóban?? Én végig toltam és ez nem szárnypróbálgatás.Ugyan a modellek ugyanazok mint a játékban (Unreal 3 Engine ugye) de maga a játék egy Infinty Blade másolat.Annyi a különbség,hogy itt nem karddal vagdalsz,hanem ököllel.Ed Boon be van rúgva :DDDD
7.
7.
Cooper911
#2: +1
Ez a mostani MK nekem is tetszik szivesen megvenném PCre.
5.
5.
adikas
Inkább pc-re adnák még ki.
4.
4.
caleb007
Új MK? Nem is tudom. A legutóbbi is azért lett sikeres, mert visszanyúltak a gyökerekig. Ha új részt csinálnának, akkor vagy ugyan arra a sorsra jutna, mint az 5-8. rész, (egyik sem volt méltó az első háromhoz) vagy ha nem újítanak akkor meg csak egy rókabőr az egész. Szerintem a csúcson kell abbahagyni.
3.
3.
Quent1n
Boncsika: A Shaolin Monksot mindenképp tovább lehetne gondolni úgy érzem. :)

Rabit Wars: Én viszont úgy érzem nem a fejlesztőknek kéne lépni most már hanem a PCs játékosoknak. Amennyi PC van a világon lehetne olyan számokat produkálni eladásokban mint a konzolon. Én már megértem őket, bár egy PC-s MK is valszeg szép eladásokat produkálni de erre egyszerűen nincs garancia, nem lehet vele tervezni hisz ez mégse CoD :D
2.
2.
Rabit Wars
Én meg díjaznám azokat a pénz sovár készítőket ha Pc-re is ki adnák mivel a régi részek anno arra is ki jöttek és gyerek korom egyik legszebb játéka amit még ketten toltunk haverokkal egy klaviatúrán , erre mert most szonbizmus meg a trend megy hogy mindent nyomjuk ki konzolra mert abba van a pénz el hiszem jó, de attól még minőségi pc játékokra is kéne gondolniuk gyökér fejlesztők! :Đ
1.
1.
Boncsika
A Mortal Kombat I-II-III és a Shaolin Monks után ez az új Mortal volt ami ismét tetszett nekem!
Felőlem nyugodtan csinálhatnak új fajta játékokat, ki tudja lehet jót tesz majd a kis változás az esetleges új Mortal címeknek is!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...