NeverDead - itt a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 31.
  • Videó
A Rebellion tényleg kitett magáért, legújabb akciójátéka ma rajtolt el az Egyesült Államokban, hozzánk pénteken érkezik Xbox 360-ra és PS3-ra. Főhősünk halhatatlan - ezt már mindnyájan tudjuk -, viszont bájos társalkodónőnk nem, őrá nem árt vigyáznunk. A megjelenés mellé új trailert kaptunk.

Az akciójátékokban ha netán elvesztenénk valamelyik végtagunkat vagy a fejünket, az rendszerint halállal jár - a NeverDeadben ez nem így lesz, sőt a játék egyik fícsöre az, hogy szétesett testtel is tudunk harcolni. Persze csak bizonyos keretek között. A cím nem nélkülözi a zseniális fekete humort sem, meg aztán az alapszituáció is nevetésre sarkall mindenkit. A megjelenés pénteken esedékes PS3-ra és Xbox 360-ra.

14.
p3ti
Végén megszopatta saját magát ? Mi a rák :D Na pont az egyedi "betegsége" miatt vettem meg a shadows of the damnedet is , lehet ez is be figyel .
13.
drakecsaj
#7: Nekem is úgy tűnt... :"D
Ezek szerint a szétszórtságnak is megvannak a maga előnyei. Bár eléggé röhejes hogy teljes harci öltözetben beugrik a zuhany alá :D

Egyébként még mindig nem tudom eldönteni hogy ez a játék érdekel-e vagy sem. Egyedien beteg hangulata lesz az biztos, de hogy azon kívül tud-e valami mást is felmutatni az már más kérdés.
12.
M.invisible
#5: Sok "város" cím van az biztos! Pl. Pécs Baranyai út 34, vagy Eger Bakta Rider utca 01. De nemsokára jönnek az ország címek is, mint Francia, Német vagy Olasz ország, és ez még csak a jéghegy csúcsa! XD
11.
sch083
What the fuck was that??????????
10.
DON GONDOCS
#9: Olyan szétszórt a főhős.
9.
DON GONDOCS
Kell ez a játék emlékeztet a Stubbs the zombie-ra
7.
hakydakillah
4. Hát így hirtelen úgy nézett ki, mintha zuhany alatti zsebhokizás helyett, a szájával intézné el magát… :-D
6.
markoci555
nekem az ilyenfajta játékok nem jönnek be
5.
Másnapos
szerintem faxa de valszeg idén ezt nem fogom beszerezni túl sok város cím van.
4.
giga321
Hát ez nem átlagos játék az is biztos. A végén a fejével mi az istent művel ? XD
2.
fészpalm
Elég gyenge játéknak tűnik... aztán lehet, hogy csak velem van a baj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...