Prototype 2 - bemutatkozik a Radnet Edition

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 31.
  • Hír
Link másolása
Imádtad a Prototype első részét és mindenképpen gyűjtői kiadást szeretnél a polcodon tudni a második rész megjelenésekor? Akkor ne habozz előrendelni a Radnet Editiont, melyhez nem kevesebb, mint 55 ingyenes DLC-t érhetsz majd el a debüt után.

Az Activision ma bejelentette a korlátozott példányszámban megjelenő Prototype 2 - Radnet Editiont, mely tartalmaz majd egy egyszeri alkalommal felhasználható kódot, amivel 55 ingyenes DLC-hez férhetünk hozzá a játék megjelenése után.

A tartalom ezzel nem ér véget, hiszen a Radnet kiadás ingame eventeket, challenge-eket, avatárokat, dinamikus témákat és "így készült" videókat is rejt majd, valamint bónusz Mutation-öket hozzácsap a Prototpye 2 fő kampányához. Az online eventeken pedig megéri majd részt venni, hiszen a jó teljesítményért cserébe profi jutalmakban is részesülhetünk. Erről bővebben márciusban tájékozódhatunk.

Nem árt lecsapni hamar a Radnet Editionre, elvégre a készletek végesek - a gyűjtői csomag csak konzolokra érkezik, míg PC-n kizárólag az alapkiadás lesz elérhető - április 24-én.

10.
10.
Tshunin
Hahaha... Activision... 55 DLC... Megy a parasztvakítás. Elég siralmas, hogy ezzel próbálják meg eladni a játékot.
Képzelem micsoda DLC-k lehetnek, ha már a megjelenés napján elérhető. Biztos kiszedtek a teljes játékból 30 skin-t(ami igazából nem is 30, mert egy skin-re lesz vagy 3 szín változat), 10 fegyvert, 10 képességet.
9.
9.
Érdekes, hogy "BOX-ost" is lehet látni azok közt aki túladott rajta. Alapvetően PC-s körökben hallottam legtöbbet azt a véleményt, hogy baromi jól indult a történet, izgalmas volt a játék de 1-2 óra után szétesett az egész és sokkal inkább irritált, mint szórakoztatott a cím. Én is pont így voltam vele, valószínűleg a kettőt már meg sem fogom nézni.. :(
8.
8.
p3ti
Első része volt az 1ik legnagyobb csalódás amit valaha játszottam . Ez után tuti meg várom hogy jöjjenek a Tesztek , és lejjebb menjen az ára :\
6.
6.
Eledhryon
Világos...a PC -sek meg majd termelik a nyálat de hiába...jellemző...ettől függetlenül jó pont hogy már nem csak "passzívan2 lehet majd védekezni.
5.
5.
metercsiken
#2: Nekem nem az volt az első amit lecseréltem, de az is közte volt! : )
Hozzá kell tennem,hogy sajnos,mert örültem volna, ha jobb lett volna!
3.
3.
vytros
55 DLC??? Külön adnak majd el a "standard edition"-ösöknek skineket meg plusz pontokat darabja 3 dollárért vagy mi?
2.
2.
sch083
Az első része volt pályafutásom egyetlen játéka, melyen túladtam.
1.
1.
DON GONDOCS
Az első része is jó volt, a második is az lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...