A Resident Evil 6 demójával jön a Dragon's Dogma

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Capcom kiadta a Dragon's Dogma sztori-előzetesét, ám a kiadó nem volt rest két finom hírrel is megspékelni a sajtólevelét. Megerősítette a játék megjelenési dátumát és azt is elárulta, hogy a Dragon's Dogma mellé megkapjuk a Resident Evil 6 demóját - legalábbis a kódot hozzá.

A szerepjáték és a hack & slash műfaji jegyeit magán viselő Dragon's Dogma tényleg elmebeteg hangulattal érkezik, persze a szó jobbik értelmében. A beígért sztori-trailer ütős ahogy kell, teljesen felspannolja a kedélyeket. Az előzetes mellett mégis eltörpül az a tény, hogy a játék május végén - egészen pontosan május 22-én - jelenik meg az Egyesült Államokban, míg Európában május 25-én debütál Xbox 360-on és PS3-on.

A Microsoft konzoljának tulajdonosai külön is örülhetnek, elvégre csak az ő verziójukhoz jár majd a Resident Evil 6 játszható demója egy kupon formájában: a rajtó lévő redeem kód segítségével tölthetjük le Xbox Live-ról a túlélőhorror frencsájz legújabb darabjának kipróbálható változatát július 3-án. Egészen pontosan 60 napon át élvezkedhetnek az xboxosok, utána, szeptember 4-én a PlayStation Networkön is elérhető lesz a kipróbálható verzió. Mellékesen a Resident Evil 6 teljes verziója november 20-án érkezik.

A Resident Evil 6-tal karöltve a Dragon's Dogma ígérkezik a Capcom legnagyobb dobásának: nem pusztán anyagi szempontból, hanem ezen a két címen dolgozott a legtöbb fejlesztő is az elmúlt években. Ez kiadói berkekben is rekordnak számít. 

10.
10.
zola2000
LOL, ugyanezt játszotta el a square-enix is, amikor errefelé az FF12 demoját adta a DQ8 mellé.

de nem biztos hogy az ilyen jót tesz e a dragon dogmának...
8.
8.
p3ti
Devil may cry és a Resident evil alkotóitól :o Na ne bazd , ez tuti nem lesz rossz gamma.
7.
7.
samatagrav09
#4: Jó megvan lesz hozzá demo csak alaposan át kellet olvasnom
6.
6.
samatagrav09
#4: elégé jól néz ki a játék hogy közelebről megnéztem de lehet majd mágiázni mert azt nagyon szeretem de ha nem akkor is jó lesz ez a kaszabolós stílus
"Just shut up and take my monex!"
4.
4.
samatagrav09
Azt se tudom mi ez de megvesze mert kell az a demo a másik akkor nem lesz olyan natúrba letöltöm demo? grat hozzá
2.
2.
koffein
ok akkor ezt boxra veszem.
1.
1.
Zakkantable
hack'n slash és szerepjáték a kettő szerintem üti egymást mert a hack'n slash az pörgős nem mint a szerepjáték
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...