Dragons Dogma PS3, X360

Nyitott világú akció-szerepjáték a Capcomtól, melyben egy óriási sárkány leölésére indulunk harmadmagunkkal.
Típus: Akció, RPG

Megmozdul a Dragon's Dogma-anime

Egy hónap sincs már hátra, hogy felkerüljön a Netflixre a Capcom sikerjátékának, a Dragon's Dogmának az animeadaptációja, épp ideje volt hát, hogy végre előzetesen is lássuk, hogyan fest majd.

Szeptemberben jön a Dragon's Dogma animéje

Animesorozatként tér vissza a Capcom 2012-es szerepjátéka, a Dragon's Dogma. A széria szeptemberben debütál a Netflixen, a története pedig egy harcost követ, aki egy sárkányon akar bosszút állni.

Switchre is jön a Dragon's Dogma: Dark Arisen

Még egy ütős akció-RPG-vel bővül a Switch kínálata. Noha a Dragon's Dogma: Dark Arisen eredetileg 2012-ben jelent meg. A hatalmas lények ellen vívott, kiélezett harcokat, még a Dark Souls is megirigyelné.

Dragon’s Dogma - megérkeztek az új verziók

A Capcom a jelenlegi konzolgenerációra is elhozta a Dragon’s Dogma: Dark Arisent. A feljavított látvánnyal már több ízben is hencegett a kiadó, de nem a grafika miatt illeti dicséret a szerepjátékot. Igazi unikumdarabról van szó.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen - októberi visszatérés

A Capcom megerősítette, hogy az év elején PC-re már visszatért Dragon’s Dogma: Dark Arisen mikor kapja meg a PlayStation 4-es és Xbox One-os felújított kiadását. Erre egészen októberig kell majd várnunk.

Idén új játékot jelent be a Devil May Cry rendezője

Régóta vágysz egy vadonatúj Devil May Cryra vagy egy Dragon's Dogma-folytatásra? Jó hírünk van, a két játék rendezője, Hideaki Itsuno a Twitteren megerősítette, idén bejelentésre készül.

Így fut a PC-s Dragon's Dogma

A héten érkezik a Dragon's Dogma PC-s verziója, amelyről most közel 50 percnyi tömény gameplayt mutatunk. A kiadás már tartalmazza a Dark Arisen bővítményt is, ráadásul a grafika is jelentősen javult.

Folytatást kaphat a Dragon's Dogma

Bár a Capcomnak hivatalosan még nincsenek jövendőbeli tervei a Dragon's Dogmával, a játék producere, Minae Matsukawa egy interjúban azért elkotyogta, hogy a folytatás ötlete szinte minden megbeszélésen felmerül.

Dragon's Dogma - új előzetes és gépigény

Jövő év elején hosszú idő után végre PC-re is megjelenik a Dragon's Dogma. A többéves játék grafikáján természetesen javítottak a fejlesztők, de a gépigény még így sem vészes.

Öt tipp a PC-s Dragon's Drogmához

Szeptember elején jelentette be a Capcom, hogy PC-re is megjelenik a Dragon's Dogma, valamint a Dark Arisen nevű kiegészítő. A Capcom UK közösségi menedzsere egy játékmenettel teli videóban ad tippeket az új játékosoknak.