Dragons Dogma PS3, X360

Nyitott világú akció-szerepjáték a Capcomtól, melyben egy óriási sárkány leölésére indulunk harmadmagunkkal.

A NetEase-ért hagyta el a Capcomot a veterán producer

Hiroyuki Kobayashi bejelentette, hogy közel harminc év közös munka után elhagyta a Capcomot, méghozzá a NetEase kedvéért.

Újra erőre kapott a Dragon's Dogma a folytatás bejelentése után

Nagyot megy mostanában a Steamen a Dragon's Dogma: Dark Arisen: úgy tűnik a méretes leárazás és a folytatás körüli hírverés megtette a hatását.

SGF 2022: Futottak még a Capcom Showcase műsorában

Minden kimaradt bejelentés és videó egy helyen. Többek között szó volt a Monster Hunter Rise: Sunbreak, a Resident Evil Re:Verse és az Exoprimal játékokról is.

Évfordulós weboldalt indított a Capcom a Dragon's Dogmának

Tíz évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg Japánban a Dragon's Dogma, és ennek megünneplésére fellőtt egy weboldalt a Capcom. Vajon készülnek mással is a születésnapra?

Megmozdul a Dragon's Dogma-anime

Egy hónap sincs már hátra, hogy felkerüljön a Netflixre a Capcom sikerjátékának, a Dragon's Dogmának az animeadaptációja, épp ideje volt hát, hogy végre előzetesen is lássuk, hogyan fest majd.

Szeptemberben jön a Dragon's Dogma animéje

Animesorozatként tér vissza a Capcom 2012-es szerepjátéka, a Dragon's Dogma. A széria szeptemberben debütál a Netflixen, a története pedig egy harcost követ, aki egy sárkányon akar bosszút állni.

Switchre is jön a Dragon's Dogma: Dark Arisen

Még egy ütős akció-RPG-vel bővül a Switch kínálata. Noha a Dragon's Dogma: Dark Arisen eredetileg 2012-ben jelent meg. A hatalmas lények ellen vívott, kiélezett harcokat, még a Dark Souls is megirigyelné.

Dragon’s Dogma - megérkeztek az új verziók

A Capcom a jelenlegi konzolgenerációra is elhozta a Dragon’s Dogma: Dark Arisent. A feljavított látvánnyal már több ízben is hencegett a kiadó, de nem a grafika miatt illeti dicséret a szerepjátékot. Igazi unikumdarabról van szó.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen - októberi visszatérés

A Capcom megerősítette, hogy az év elején PC-re már visszatért Dragon’s Dogma: Dark Arisen mikor kapja meg a PlayStation 4-es és Xbox One-os felújított kiadását. Erre egészen októberig kell majd várnunk.

Idén új játékot jelent be a Devil May Cry rendezője

Régóta vágysz egy vadonatúj Devil May Cryra vagy egy Dragon's Dogma-folytatásra? Jó hírünk van, a két játék rendezője, Hideaki Itsuno a Twitteren megerősítette, idén bejelentésre készül.