Új traileren és képeken a Max Payne 3

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 3.
  • Videó
Link másolása
A Rockstar Games végre fellőtte a bukott rendőr legújabb kalandjának hivatalos honlapját, s vele együtt egy sor interaktív bemutatót élesített. Az első körben a fegyvereké lesz a főszerep, a legújabb előzetesben a 608 Bull nevezetű pisztolyról hull le a lepel. Pluszban egy csokornyi új képnek is örülhetünk.

Az ominózus mordály igen terebélyes, nyolc lőszer fér bele, elképesztő tűzerővel rendelkezik, és rövid távon igen pontos - erről szól a Max Payne 3 friss előzetese. Ha ellátogatsz a játék honlapjára, megtudhatsz ezt-azt az egyik leggonoszabb kartellről, a Comando Sombráról. A Rockstar nagyágyúja május 15-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, június 1-jén pedig PC-re.

14.
14.
márk1212
#9: Köszönöm a helyesbítést:) Én is helyesbítenék:) Amiben a Rockstar keze benne van "annyira" Rossz nem lehet! Kicsit én is félek tőle de szerintem ütni fog !
11.
11.
shatterhand
#9: remedy dícsérte a játékot
azt mondták nem kell aggódni amiatt,hogy nem ők készítették és gratulált a rockstarnak
10.
10.
#9: Lehet, hogy pont ezért lesz jó játék ?! :)D

Na jó, nem is, de mondjuk ha nem találták el a hangulatot, akkor meg gondolj arra, hogy Bruce Willis megint megmenti Amerikát (és persze a világot) ... Szóval ha elvonatkoztatunk a címtől, akár még jó is lehet ! :)
9.
9.
Ra1D3n
#6: Azt nem árt tudni, hogy a Max Payne 1-2-nél a Rockstar csak kiadó volt, és magát a játékot a Remedy készítette/fejlesztette. Sajnos ez a trailer keserű szájízt hagyott nálam maga után. Nagyon ódzkodok ettől a dél amerikai környezettől, egyszerűen nincs benne semmi Max Payne hangulat...
8.
8.
donkutyafasz
Rockstar és Max Payne? Mi rossz történhet? Előrendelve!
7.
7.
Gorre
Áh igen, az ilyet már szeretem, ez már fegyver.
6.
6.
márk1212
Nagyon várom már! Rockstaros játékban még soha nem csalódtam, és a Max payne 2 része az amit akármikor, akárhányszor végig tudnék tolni! Grafika ide vagy oda de a Max paynet épp a minap vettem elő és a hangulata egyszerűen utánozhatatlan! Kár hogy ma már nem sok új játékkal vagyok így!!! Utána meg jöhet a 2 bemelegítésnek a megjelenésig:)
5.
5.
giga321
#2: Néztem is elsőre hogy wtf? XD. Aztán látom írtad hogy nem ide való :).
4.
4.
Másnapos
Várós cím az biztos. :D
3.
3.
lackosor6
Lehet, hogy jó kis fun lesz! A mafia 2-ben is, ha tehettem folyton Magnum-mal mentem, mint Piszkos Herry! :D
2.
2.
jookrisztian
#1: Természetesen ezt a kommentet a Gears Of 3 ba akartam írni!!! :))
1.
1.
jookrisztian
Sziasztok.

Ezek öröm teli hírek, bár én csak 15-ös szintű vagyok, de örülök, hogy még több kihívás, és tartalom vár rám!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...