Fejlesztői naplón az xboxos The Witcher 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 4.
  • Videó
Link másolása
Áprilisban végre Xbox 360-ra is megjelenik a The Witcher második része, ennek apropóján a CD Projekt is újabb fejlesztői naplósorozatot indított. A "nulladik" rész már megérkezett, ebben a lengyel srácok laza összefoglalót tartanak az átirat legfontosabb változtatásairól és újdonságairól.

Tegyük fel, hogy a The Witcher 2 Xbox 360-as változata "nem egyszerű port" lesz, mert a fejlesztők azt mondták: ígéreteik szerint a konzolosok ugyanazt a mély játékélményt kapják meg, mint annak idején a PC-sek, csak éppen a technikai részekbe belenyúltak, hogy a program tökéletesen működjön az Xboxon és a kontrollereken is. Az Enhanced Editionben már minden eddig megjelent frissítés benne lesz, és új tartalmakat is kapunk. A játék április 17-én érkezik, a videót Raatkainennek köszönjük!

11.
11.
drat576
#8: noh akkor utólag is hagy gratuláljak, szép volt :)
10.
10.
The Lone Drow
#9: Nekem elsőre nagyon is az volt. De a Melenásra gondoltam, nagyon alacsony szinten vágtam neki, és kb elözönlöttek a dögök. Akkor még nem is rendelkeztem méhkassal :D

Sajnos ja, eddig úgy tűnik, hogy nem, én tervezem, hogy megrendelem Ausztriából, de még várok picit, hátha...
9.
9.
renato999
#3: 2 nekkeres barlang is van. a melena küldetéses és a kayran homályvirág küldetéses.Szerintem egyik sem olyan nehéz csak rájuk kell dobni pár bombát. a mongúz főzetre (amihez a homályvirág kell) nekem nincs szükségem 2x megszereztem majd leteteszteltem nélküle és nem kapok mérgezést, csak jól kell helyezkedni, hogy ne okádjon le minket :-)
8.
8.
renato999
#5: Az a kölök én voltam és igen az a rész 500x akkora kihívás volt mint az utolsó harc mert az nagyon könnyű volt. Nem lehetett gurulni, csak lassan lehetett támadni, szóval csak szivatás volt.Amikor Seltkirkel vagyunk az volt a legnehezebb, az a rész csak úgy sikerült,hogy egy fánál csak az egyikőjűk tudott támadni :-) Még annak a résznek a bossa is piskóta volt, kb 1-1,5p alatt le lehet verni a Draugot.Most csak azért vagyok szomorú mert elvileg nem jön a Dark Edition az országba.
7.
7.
The Lone Drow
#6: Igazából a legjobban ez bosszantott, hogy nagyon rövid lett az utolsó fejezet. Ez a plusz 5 óra pont annyi lesz, hogy már nem fogok hisztizni. Ha jól emlékszem, akkor az elsőben sokkal több kisebb mellékküldetés volt, és hiányolom őket. De főként keveslem a szörnyeket, mert némelyikkel alig futsz össze, van, amelyik folyton zaklat. Hiányoznak a Ghoulok...:D
6.
6.
Raatkainen
#4: Érdekes, nekem az a rész dark mode-ban nem jelentett sok nehézséget, de hard fokozatban(ami ugyebár a dark mode előtt van) jól megszívatott.
Jól tették a fejlesztők hogy az utolsó fejezetet kibővítették pár egyéb küldetéssel, mert az elég rövidkére sikerült az előző kettőhöz képest.
5.
5.
drat576
#4: volt pályázat a dark mode-ból, aki elsőnek kivégezte, kölök, ő is erre a részre panaszkodott
4.
4.
Dcrysis02
#3: Heh, én elakadtam Dark mode-on az örök csatánál. :D
Az első harc valami irtó nehéz. Szinte minden képességedtől megfosztanak, és olyan bugyuta a katona irányíthatósága, hogy az valami elképesztő. Azért van különbség a nehéz és a hibás dolgok között.
3.
3.
The Lone Drow
#2: Elején a nekkeres barlang ugyebár...:D
2.
2.
felegyi
Nagyszerű... remélem meghagyták a PC-s verzió nehézségét, mert nagyon könnyen Game Over lehet benne főleg az elején :)
1.
1.
vuliem
Hihetetlen mennyi energiát fektetnek bele, hogy ne csak egy egyszerű port legyen, pedig én még annak is nagyon örültem volna. Respekt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...