Február végén jön a Microsoft Flight

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy a hónap végétől lehet letölteni a Flight Simulator free-to-play módon játszható utódját, a Microsoft Flightot. A játék kliense ingyenesen beszerezhető lesz, viszont a megjelenéskor azonnal bemutatkozik egy 20 dolláros DLC is, ami a Hawaiian Adventure Pack névre hallgat.

Véget ért a Microsoft Flight bétatesztje, a redmondiak köszönik mindenkinek a részvételt, állításuk szerint rendkívül sok jó és hasznos visszajelzést kaptak, és az is örömmel töltötte el a kicsi szívüket, hogy ennyien kíváncsiak voltak a klasszikus repülőszimulátor legújabb reinkarnációjára.

De hagyjuk is a cukorszirupot, koncentráljunk a bejelentésekre, amiket később hallottunk: a Microsoft végre elárulta, hogy február 29-től játszhatunk a Flighttal, a hivatalos weboldalról tölthetjük majd le az anyagot teljesen ingyen, s csak a plusz tartalmat ígérő kiegészítőkért kell fizetni a Games for Windows Live-on keresztül. Az első ilyen DLC a Hawaiian Adventure Pack lesz, amit 1600 Microsoft Pontért vásárolhatunk meg, cserébe a játékból kimaradt Hawaii-szigeteket, egy új repülőgépet és 20 új küldetést kapunk.

A játékban alapból a Hawaii Nagy Szigetet fogjuk megtalálni, a fejlesztők a rajtra két új géppel készülnek.

7.
7.
dareal
mar jatszom vele egy ideje (beta), szep jo minden. de ez a limitalt minivilag agyfasz.
3.
3.
Nem tudom megmondani miért, de valahogy olyan rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban :(

Faterom éjjel nappal ezt nyomatja, meg az X-Plane és a 2004-et, de engem valahogy a TFX óta nem fogott semmi... :( Azóta inkább négykerekezek (RF rulez!) :)
2.
2.
JoHnNiEE
#1: jelen esetben te, mivel elolvastad és kommenteltél fail...
1.
1.
dobidani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...