Microsoft Flight PC

Készül a 28 éves Flight Simulator sorozat folytatása, ezúttal csak Microsoft Flight néven, mely igyekszik a kezdőket is bevonni a repülés nehéz folyamatának megtanulásába, de emellett a profik kívánságainak is megfelel majd.
1404993624

Repülőszimulátort készít a Dovetail Games

A Microsoft licencszerződést kötött a Train Simulatorról elhíresült Dovetail Gamesszel, így a csapat a jövőben vadonatúj repülős játékot készíthet a Flight Simulator technológiáját felhasználva.
1343317102

Leáll a Microsoft Flight fejlesztése

Noha korábban azt pletykálták, a Microsoft végleg bezárta vancouveri stúdióját, a redmondiak erről nincs szó, de az igaz, hogy leépítések voltak a csapatnál, méghozzá két fontos projekt törlése miatt: leáll a Microsoft Flight és a hardcore, kinectes lövölde, a Project Columbia fejlesztése.
1328605200

Február végén jön a Microsoft Flight

A Microsoft bejelentette, hogy a hónap végétől lehet letölteni a Flight Simulator free-to-play módon játszható utódját, a Microsoft Flightot. A játék kliense ingyenesen beszerezhető lesz, viszont a megjelenéskor azonnal bemutatkozik egy 20 dolláros DLC is, ami a Hawaiian Adventure Pack névre hallgat.
1325750400

Free-to-play játék lesz a Microsoft Flight

A Microsoft újabb részleteket árult el a Microsoft Flightról, ami a tervek szerint tavasszal rajtol majd el, és alap esetben egy fillért sem kell fizetni érte. A repülőszimulátorhoz várhatóan naponta érkeznek frissítések különféle kihívások és gépek formájában - ezek persze már nem lesznek ingyenesek.
1323002535

Lehet jelentkezni a Microsoft Flight bétájára

Tavaly nyáron jelentette be a Microsoft, hogy a Flight Simulator-sorozat visszatér, a PC-exkluzív repülőszimulátor viszont immár szimplán a Flight címet viseli. A játékról alig hallani valamit, de legalább a bétatesztre lehet jelentkezni - kattints tovább, elmondjuk, mit kell tenned hozzá!
1300720027

Windows Gaming Experience - a PC-s játék jövője

A ZDNet jóvoltából érdekes videó látott napvilágot: az állítólag a Microsoft belsős köreinek szánt filmben a PC-s játékról, valamint annak "jövőjéről" esik szó. Úgy néz ki, a redmondiak nem véletlenül léptek ki a PCGA-ból, a maguk útját szeretnék járni, ha már 300 millió fős piacon szállhatnak ringbe.
1293296400

A Windows 8 újraindítja a PC-s játékot

Habár hallottunk hasonlót a Windows Vista, majd a Windows 7 megjelenésekor is, a Microsoftnál úgy néz ki, hogy a nyolcas lesz az igazi szám, ha a PC-s játékról beszélünk. Belsős források szerint a redmondi óriás a jövőben sokkal komolyabban veszi majd a PC-t, mint játékplatformot.
1283167832

Microsoft: nem hagyjuk el a PC-s játékosokat

A Microsoft a GamesCom alkalmával örömteli bejelentéseket közölt a világgal: újra komoly, PC-exkluzív címek fejlesztésébe kezdenek. De itt még nem állunk meg: a jövőben még több, igazi hardcore, proci és videókártya zabáló anyagokat ígérnek a keményarc PC-s gamereknek.
1282046112

GC 2010: Készül a Microsoft Flight

Két további kellemes meglepetéssel készült a Microsoft az európai játékosok számára. Készül a Flight Simulator sorozat folytatása, egyszerűen csak Flight néven, kizárólag PC-re, ezen kívül pedig újra megerősítették, hogy a Fable 3 tutira jön számítógépekre is!