Az Activision készíti a Battleship játékadaptációját

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Április végén kerül a mozikba Peter Berg új filmje Csatahajó címmel, a játékváltozat jogait az Activision szerezte meg. A Hasbroval közösen jelentették be a Battleship: The Videogame-t, melyet a Double Helix Games fejleszt. Ennek tudatában némileg vonakodva tekintünk a játékra.

Ám érdekes egyvelegnek néz ki a Battleship játékadaptációja, melyet a tárgykereső kalandjátékok ihlettek és egy különálló történetet mesél el a Universal PIctures közelgő filmje kapcsán. A játék a haditengerészeti stratégia és a belső nézetű akciójátékok kombinációja lesz. Nekünk kell megvédenünk a part menti vizeket az ellenséggel szemben, akik nem restek minket ostromolni félelmetes, futurisztikus tengeralattjáróikkal. A Battle Command térkép segítségével tekinthetjük át a csatamezőt, mely hasonló lesz a Hasbro gondozásában készült társasjátékhoz.

Az amerikai felhozatalhoz teherhajók, fregattok, cirkálók, rombolók, tengeralattjárók tartoznak és persze a USS Missouri csatahajó. A Battleship történetének középpontjában Cole Mathis elit robbantási specialista áll, aki a vizeken keresztül támadó földönkívüli veszéllyel néz szembe Hawaii-on. Hősünk csapdába esik, elvégre valóságos kommunikációs holtponton találja magát, így csak magára számíthat az invázió visszaverésében, a part mentén ádáz háború veszi kezdetét, ám csapataival nem ismert lehetetlent.

A játékot a Double Helix Games fejleszti, ám sem a Silent HIll: Homecoming, sem pedig a G.I. Joe játékváltozata nem hagyott bennünk mély nyomot, sőt durván középszerű alkotások lettek. Őszintén reméljük, hogy ezúttal magukra találnak és egy tisztességes adaptációt raknak össze. A Battleship a mozifilmmel egy időben, májusban lát napvilágot Xbox 360-on és PS3-on, de érkezik handheld verzió is Nindendo DS-re és 3DS-re, a Wii-s portról már nem is beszélve. A PC a jelek szerint nincs tervben. Bővebb információk és képek hamarosan várhatóak.

9.
9.
Füge
Vagyis végre jön a torpedó PC-re! :D
8.
8.
hl89x9
Szóval a játékból csinálnak egy filmet aztán abból játékot. Oké. :D
Mondjuk én is egy Battle: LA szintű alkotásra számítok. Meg DLC-kre az Activisionból kiindulva.
7.
7.
Sarkadi
Semmi értelmét sem látom egyenlőre ennek a játéknak. A filmet várom,azzal nem hiszem,hogy lesz bajom. De ez már most nem tetszik...
6.
6.
donkutyafasz
A legfantaziatlanabb kiado ad ki jatekot a legfantaziatlanabb közelgö film alapjan? Mily meglepö
5.
5.
technika8
#4: osztom a véleményed!
4.
4.
giga321
Fhúú hát én ehhez hasonló témájú játék adaptáció az a Csata Los Angeles vagy mi volt Battle L.A. hát elég sz.r volt mit nem mondjak.
3.
3.
Nem úgy volt, hogy a torpedó című játék adoptációja ez a film ?

Vagyis a Játék film adoptációjáról csinálnak játékot ???

Valahogy olyan ez, mint a mű kutyaszar :D
2.
2.
ReNegAdE
A filmet tuti megnézem!A játékról várok egy tesztet!:)
1.
1.
Ecneb
Remélem rendes adaptáció lesz, mivel eddig Rozsomákon kívül nem láttam mást, ami jó lett volna!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...