Battleship: The Video Game , 3DS, DS, PS3, X360

Az Activision adja ki a Battleship mozi játékadaptációját, a Double Helix fejlesztésében.
1391680842

Az Amazon megvette a Killer Instinct fejlesztőjét

Az online kiskereskedelmi áruházlánc megvásárolta a Double Helix Gamest, a Strider és a Killer Instinct fejlesztőjét. Az üzlet nem érinti hátrányosan a csapat jelenlegi és jövőbeli játékainak támogatását.
1336553911

Battleship: The Video Game teszt

Amerikai hadihajók gyakorlatoznak a Hawaii szigetek partjainál, amikor az óceán mélyéről földönkívüli rombolók emelkednek a felszínre. Az idegen erők nem látszódnak a radaron, a RIMPAC tisztjei így csak az érzékszerveikre hagyatkozhatnak. A területet lezárják, a háború kezdetét veszi.
1334570400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy tűnik, a tavaszi játékmegjelenés-áradat alaposan alábbhagyott, mondjuk még mindig több érdekes címmel gazdagodunk a héten, mint legutóbb. A legtöbb platformon találhatunk a fogunkra való játékot, lesz például xboxos Witcher 2, PS3-ra pedig jön a The House of the Dead negyedik része.
1331809209

Az első képek és teaser a Battleshipből

A Csatahajó játékadaptációja a filmmel egy időben kerül a boltok polcaira. A bejelentés puszta tényén felül szinte semmilyen látnivalóval nem szolgált az Activision - egészen mostanáig. Egy csokornyi screenshot és egy teaser látott napvilágot a Battleship: The Video Game-ből.
1328868030

Itt az első teaser a Battleshipből

Az Activision a héten jelentette be, hogy videojátékot készít a Csatahajó című mozifilmből. A fejlesztést a Double Helix Games vállalta magára, a kaland és stratégiaelemekkel megspékelt lövöldözős játék a filmmel egy időben kerül a botlok polcaira. Befutott az első kedvcsináló mozgókép.
1328796028

Az Activision készíti a Battleship játékadaptációját

Április végén kerül a mozikba Peter Berg új filmje Csatahajó címmel, a játékváltozat jogait az Activision szerezte meg. A Hasbroval közösen jelentették be a Battleship: The Videogame-t, melyet a Double Helix Games fejleszt. Ennek tudatában némileg vonakodva tekintünk a játékra.