A Namco is besegít az új Star Trek kiadásánál

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem túl sokat hallottunk az új Star Trek-játék felől, mióta a tavalyi E3-on bejelentették, ami tulajdonképpen nem csoda, hiszen a megjelenésre durván egy évet kell még várni. A legfrissebb hír a projekttel kapcsolatban, hogy a kiadásában a Namco Bandai is közreműködik.

A Paramount Pictures kevésbé járatos a videojáték-bizniszben, érthető, ha nem akarják elbaltázni egy olyan cím terjesztését, mint amilyen az új Star Trek-játék. A vállalat a minap bejelentette, hogy a kiadásban a Namco Bandai is közreműködik majd, igaz, csak részfeladatokat vállal magára, ami ez esetben vélhetően azt jelenti, hogy csak bizonyos régiókban intézi majd az új Star Trek hype-olását és szállítását.

Az új Star Trekről keveset tudunk, annyi bizonyos, hogy kooperatív programmal van dolgunk, amiben Spock és Kirk legújabb kalandjába vethetjük bele magunkat. A megjelenés PC-re és a főbb asztali konzolokra várható (jelentsen ez bármit is a Paramount olvasatában), és ha minden igaz, 2013 első negyedévében, vagyis még az új J.J. Abrams-féle mozifilm május 17-i premierje előtt.

A fejlesztést a Digital Extremes végzi, ha emlékszünk, az Unreal Tournamenten kívül ők hozták össze a Dark Sectort, a BioShock 2-t és a The Darkness II-t is.

4.
4.
Optimus Prime
#1: Hát ez nem lesz RPG. Legalábbis szerintem co-op taktikai shooter lesz TPS nézetben. Remélem tényleg lesz PC-re és lesz olyan fasza, mint az Elite Force széria. És nagyon remélem a filmes színészek adják a hangjukat. Bár ez Trek játékoknál trend.

"Beam me up, Scotty!"
3.
3.
donkutyafasz
#2: Az első része jó volt, azt meghagyom, de a 2 elég szar volt, a 3 pedig még szarabbnak tűnik. Persze azt is megveszem amekkora fasz vagyok.
2.
2.
vaszil1
Ja, mert a Mass Effect olyan rossz.
1.
1.
donkutyafasz
Talán jó lesz, ideje is lenne már egy normális űrszerepjátékra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...