Tesztjelleggel elindult a GK mobilos verziója

  • Írta: InGen
  • 2012. február 14.
  • Hír
Link másolása
Sokan kérdeztetek az utóbbi időben a Gamekapocs mobilos változata felől, és tekintve, hogy valószínűleg már mindenkinek kezdetét vette a suli aktuális féléve, nyilván még fontosabbá vált az oldal gyorsabb és tisztább böngészésének lehetősége a telefonon, a pad alatt. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

Technikai szakértőnk, a hardverek közt élő, UTP-kábelekkel táplálkozó Szabi az utóbbi napokban azon munkálkodott, hogy újra elindulhasson a Gamekapocs mobilos verziója.

És el is indult, a nem túl meglepő m.gamekapocs.hu címen, bár egyelőre egy rövid tesztidőszakot tartunk, így az oldalnak még nem ez a verziója jön be automatikusan a telefonokról böngészve, azonban manuálisan bepötyögve vagy a menüből kiválasztva már lehet használni.

Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre az új oldallal kapcsolatban, s ha úgy gondoljátok, hogy bejövős, akkor hamarosan automatikussá tesszük, illetve tovább bővítjük a lehetőségeit, akár még kommentelni is lehet majd ezen a felületen keresztül.

23.
23.
PcSanyko
#22: Mit értsünk tesztelés szó alatt? :-)
22.
22.
dareal
#21: önkénteseket keresnék android, iphone és winphone telefonokkal. tesztelni kéne :)
üzenetben lehet jelentkezni.
21.
21.
dareal
#12: nem ígérem, de ha időm engedi és unatkoznék, akkor összedobok egy android és esetleg iphone alkalmazást (iphone esetén csak jailbreak, nem fizetek be ezért az apple-nek), ami relatíve a mobilra szánt oldalt rántja majd be, ill 1-2 extra.
stay tuned. idén meglesz :D
19.
19.
Davetheword
Nagyon tetszik, köszönjük ezt az újítást. :) Remélem végleges. :D
Egyébként engem egyből a mobilosra navigál, nem az eredeti oldalt nyitja meg. :D
18.
18.
PcSanyko
Sony Ericsson Xperia X10 Mini-n is hibátlanul megy! :-)
17.
17.
shifteeh
#15: akkor ez a hír nem neked szól. viszlát!
16.
16.
InGen
#14: Ez semmilyen hálózatról nem ingyenes :)

Ez a rendes oldal mobilképernyőkre optimalizált verziója. Kevesebb adatforgalmat kér, mert nincs annyi kép és csicsa, és ezért gyorsabb is és könnyebben olvasható, de ugyanúgy kell hozzá valamennyi adatforgalmazás
15.
15.
markoci555
én nem vagyok ilyen telefon őrült, szerintem nem olyan fontos gk-t telefontól nézni, nekem elég ha hazajövök és felkukkantok a gépről
14.
14.
tikkel2
És ez minden hálozatról ingyenes?
13.
13.
Bako
Király, így már a villamoson lötyögve sem kell a ki-be zoomolgatással szórakozni ha Kapocsolni szeretnék, és még az orromat... izé az adatforgalmamat is tisztíccsa :)
12.
12.
Krumpli
Nekem is nagyon bejön a dolog, és amit most fogok kérdezni azt nem kötekedésképp kérdem hanem csak tájékozódás jelleggel, nem terveztek véletlenül ilyen Androidos alkalmazást? :)
11.
11.
iNKARNATE
WP7-en is tökéletes :) már hiányoltam.
9.
9.
Predyy
Szerintem nagyon jó. Egyszerű, letisztult, jól lehet rajta navigálni. Csak egy kereső, meg kommentelő lehetőség kell rá. Nekem pont jól jön, mert általában a telómról böngészek az oldalon :)
6.
6.
NoNametheOneandOnly
Nekem tetszik, kinézetre is. Keresés még nem ártana rá de amúgy király!
5.
5.
randall13
#1: Mobilos verzió: nem kell minden szar képet letöltened, ergo kíméli az adatforgalmad.
4.
4.
Nebuloid
Szerk: a végén még szerkeszthető kommentek is lesznek... ZOMG!!!
2.
2.
dante92
Zsír! Lesz olyan, mint a Facebooknál? Ingyenes hozzáférés 0.gamekapocs.hu, ahol se kommentelni, se képeket nézni nem lehet, csak a hírt olvasni :P. Na jó, csak viccelek, jó ötlet ;).
1.
1.
giga321
Én eddig is minden órán megnéztem van-e valami új hír. És kommenteltem is akkor ezt most nem értem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...