Megvan a Project Draco végleges címe

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 15.
  • Hír
Link másolása
Ugyan a Panzer Dragoon atyjának legújabb kinectes projektjéről még mindig nem tudunk túl sok konkrétumot, a játék gőzerővel készül, s mára a végleges címe is kiderült. Rendben, ezt hivatalosan még senki nem kommunikálta ugyan, de az ausztrál értékelő bizottság már csak tudja, mit vizsgált meg...

A Panzer Dragoon atyja, Yukio Futatsugi és új csapata, a Grounding még a 2010-es TGS-en jelentette be legújabb játékát, a Project Dracót, s bár azóta nem sok újdonságot tudtunk meg a programról, az alapötlet mindenképpen tetszett nekünk: a kinectes címben rail shooter módján kell csapatnunk a saját sárkányunkkal, akit elvileg majd mi nevelhetünk fel, edzenünk kell vele, főleg azért, mert online csatákban is összemérhetjük majd az erőnket.

A legfrisebb hír a Dracóval kapcsolatban, hogy úgy tűnik, megvan a játék végleges, hivatalos címe: az ausztrál besorolásokért felelős bizottság nemrég bevizsgálta a játékot, és ott már mint Crimson Dragon szerepel a cím. A fejlesztő stimmel, a témaválasztás is, és bár a formális bejelentés várat magára, jó esély van rá, hogy ez a név szerepel majd a játék dobozán.

A Crimson Dragon egyébként "M", azaz "mature" besorolást kapott, azaz látszólag némi erőszak is helyet kap majd a programban. Kíváncsian várjuk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...