Crimson Dragon X360

A Project Draco Yukio Futasugitól (Phantom Dust, Panzer Dragoon) érkezik, aki miután kilépett a Microsofttól, új stúdiót alapított Grounding néven.

Az augusztusi Games with Gold-ajándékok

Kiderült, mely játékokat kapják meg ajándékba az Xbox Live Gold-előfizetők a következő hónapban: a felhozatalban ezúttal két Xbox One- és két Xbox 360-cím szerepel, az előbbiek egész augusztusban elérhetők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

TGS 2013: Crimson Dragon - dátum és előzetes

A Tokyo Game Show-n vadonatúj képsorok láttak napvilágot a Panzer Dragoonról elhíresült Yukio Futatsugi új játékából, a Crimson Dragonról. A cím az Xbox One premierjére készül el, de nem lesz teljes árú játék.

GC 2013: Íme, az Xbox One nyitócímei

Noha a várakozásokkal ellentétben a Microsoft még nem árulta el az Xbox One boltokba kerülésének napját, a nyitócímek listáját azért összeszedte nekünk. Lesz miből válogatni!

E3 2013: Az első galériafrissítés

Elérkeztünk az E3 első napjához, az elmúlt órákban számos screenshot és artwork landol a galériánkban, amik megérdemlik a figyelmedet. Lesz itt Ryse, Mirror's Edge 2, The Division, Beyond, Forza 5, Titanfall és sok más is.

E3 2013: Futottak még a Microsoft konferenciáján

Ahogy az várható volt, akadtak olyan címek is a Microsoft bemutatóján, amikkel ritkábban foglalkozunk majd, ugyanakkor megemlíteni mindenképpen érdemes őket. Összeállítás következik.

Crimson Dragon - videó a kiszivárgott demóról

Tegnap véletlenül felkerült a japán Xbox Live Marketplace-re a Crimson Dragon kipróbálható változata, amit gyorsan el is távolított a Microsoft. A leleményes játékosok még időben örökítették meg a kinectes cím képsorait.

Újra mozgásban a Crimson Dragon

A Panzer Dragoon szellemi folytatása már a jövő hónapban napvilágot lát, s nem csupán ügyes sárkánylovasnak kell lennünk a sikerhez, hanem komoly stratégiai döntések hozatala is ránk hárul. Hab a tortán a teljes Kinect-vezérlés. Lássuk a legújabb előzetest.

Crimson Dragon - sárkánynevelde testközelből

A hónap közepén kapott végleges nevet a Panzer Dragoon fejlesztőinek Project Draco munkacímen futó, új játéka. Yukio Futatsugi szerint a Crimson Dragon sokkal nagyszabásúbb lesz, mint bármely más Xbox Live Arcade-ra érkező cím. Képeink és videóink is vannak belőle.

Megvan a Project Draco végleges címe

Ugyan a Panzer Dragoon atyjának legújabb kinectes projektjéről még mindig nem tudunk túl sok konkrétumot, a játék gőzerővel készül, s mára a végleges címe is kiderült. Rendben, ezt hivatalosan még senki nem kommunikálta ugyan, de az ausztrál értékelő bizottság már csak tudja, mit vizsgált meg...