Június végén jön a Darksiders II

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A THQ hivatalosan is bejelentette a Darksiders folytatásának megjelenési dátumát, a Halál kalandjait feldolgozó epizód június végén landol a boltok polcain. Az előrendelői akciók keretében különféle DLC-khez férhetünk hozzá, köztük olyanhoz is, ami plusz két óra játékidőt ígér.

A THQ jövőbeli terveiben fontos szerepet kap a Darksiders-széria, így nagyon kíváncsiak vagyunk már a Vigil Games legújabb munkájára. Az első rész után abszolút nincs okunk félni, de azért mégis - ugye jobb félni, mint megijedni...

A kiadó bejelentette, hogy a játék június 26-án érkezik az Egyesült Államokba, az európaiak pedig június 29-én kapnak belőle - a megjelenési dátum értelemszerűen a PC-s, PS3-as és Xbox 360-as verziókra vonatkozik, a Wii U-s játékról nem sokat tudunk, miután a konzol debütálása is csak az év végén várható.

Az előrendelői akciók keretében különféle DLC-k üthetik a markunkat, azt egyelőre nem tudjuk, hogy nálunk mely üzletnél, mely csomagok járnak az előjegyeztetett példányok mellé. A Death Rides nevű kiegészítő kétórányi játékot ígérő mellékküldetéseket tartalmaz, Deadly Despair pakk a Despair nevű perket fogja felturbózni, míg az Angel of Death névre hallgató ajándék egy spéci páncéllal ruházza fel hősünket.

Az új képeken a DLC-kből láthattok némi ízelítőt.

8.
8.
thernielle
#6: Vatera a te barátod ;)
A napokban vittem végig, nagyon különleges élmény volt, gyerekkorom óta nem kellett igazán gondolkoznom hentelős játékban, de ez nagyon megfogott. Tényleg. Első napos vételnek tűnik nekem is.
7.
7.
Shadowsomi
Csak szerintem van egy kis raziel beütése? De amúgy várom szeretettel. A sok hír miatt újra elővettem az egyet :D
6.
6.
Elyas
az elsőt meg kéne szereznem :/ mindenesetre ez már tuti vétel :)
4.
4.
Mr.C
Előrendeléshez DLC... Aztán majd egy évre rá kiadnak egy megapack-et. ;D
3.
3.
Dercsi
Én annak szurkolok hogy még jobb legyen mint az első. De ha csak annyira lesz jó, akkor már jó játék!
1.
1.
krami
Örülök, hogy jön Pc-re is a folytatás, az első részt imádtam. Remélem ez is legalább olyan jó lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...