Újra bejelentették a ShootManiát, itt az első kép

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft és a TrackMania fejlesztői újra elővették a 2010-es E3-on már bemutatott ShootManiát, és némileg más címmel, néhány konkrétum és egy artwork társaságában újra bejelentették azt. Az FPS lényege az autós játékékhoz hasonló lesz: a játékosok építhetik meg a multis pályáikat.

A Ubisoft és a TrackMania-szériát gyártó Nadeo újra bejelentette a ShootMania Stormot. Azért mondjuk, hogy újra, mert valójában a játék létezéséről a 2010-es E3 óta tudunk: ha emlékszünk, a kiadó ekkor mutatta be a ManiaPlanet platformot, amihez a TrackMania 2-n kívül hozzátartozott a ShootMania és a szerepjáték, QuestMania is.

A ShootMania egy multiplayer FPS lesz, ami kizárólag PC-n teszi majd tiszteletét. A Nadeonak pontosan az a célja vele, mint a TrackManiával: a játék kiterjedt lehetőségekkel felvértezett pályaszerkesztőt kap, így a közösség milliárdnyi térképet készíthet az online meccsekhez, amiket a már említett platformon lehet megosztani. A sajtóközleményben "puzzle-elemekről" is szó esik - elképzelhető, hogy nem agyatlan lövöldével készülnek a franciák?

A publikus bétára a következő hónapokban kerül sor (jelentsen is ez bármit), az első artworköt fent láthatjátok!

3.
3.
SSJ Gábriel
Ehhez csak annyit tudok hozzátenni,hogy: a játék alcíme Storm lesz.
2.
2.
Grand Hustle President
Gyönyörű ez az artwork! Várom a további infókat!
1.
1.
Puzzle-elemekkel kapcsolatban: én olyat olvastam, hogy például van egy elem, amire ha ráállsz, akkor az "eredeti" fegyvered helyett snipert kapsz a kezedbe. Nálad maradhat addig, amíg ezen az elemen tartózkodsz, de ha lelépsz róla visszakapod az előzőt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...