ShootMania Storm PC

A Trackmania nyomdokaiba lépő lövöldözős játék. A főszerepet a játékosok fantáziája kapja.
1365670820

Launch traileren a ShootMania Storm

Egyesek a multis FPS-ek megreformálását látják a Nadeo lövöldéjében, mások szerint "csak" egy remek ötletekkel operáló, felhasználói tartalmakra építkező alkotás. Vajon kinek van igaza? Itt a launch trailer!
1360839655

Elindult a ShootMania nyílt bétatesztje

A Nadeo csapata a TrackMania után a multiplayer shooterek műfaját szeretné a saját elképzeléseihez igazítani. Rengeteg pálya, felhasználók által generált tartalom és non-stop akció - ezeket kínálja a ShootMania Storm.
1352050656

Januárban jön a ShootMania Storm

Bejelentős kedvében volt a Nadeo a hétvégén, a TrackMania 2 bővítése mellett a ShootMania Storm megjelenési dátumáról is lerántotta a leplet. A nagy hír apropóján új képeket és egy rövid előzetest is kaptunk a francia srácoktól, nézzétek meg őket!
1347274853

ShootMania Storm - traileren a pályaszerkesztő

Ahogyan az összes Mania-játék a Nadeo színeiben, a ShootMania Storm is egy relatíve könnyen kezelhető pályaszerkesztővel lesz felvértezve. A tartalomgyártás amúgy is a játék egyik jelentős fícsörje: a shooterhez gyártott térképeknek a közösség nagyon fog örülni. Szavatosság kipipálva!
1346508000

Két ingyenes móddal jön a ShootMania

A klasszikus kompetitív Quake- és Unreal Tournament-meccsek pörgős, lehengerlő hangulatát visszaidézni kívánó ShootMania Storm a megjelenéskor két ingyenesen kipróbálható játékmóddal érkezik. Ezekkel mindenki belekóstolhat a jövő egyik valószínűleg kiemelkedő e-sport címébe.
1338889513

E3 2012: Az első videócsokor

Ha eddig nem volt időd végignézni a kiállítás mozgóképeit, akkor sietned kell, hiszen most egy raklapnyi újabb mozival szolgálhatunk. Külön hírbe már nem emeljük át őket, az E3 kapcsán pedig megszokott a bőség zavara. Lesz itt X-COM, Avengers, LittleBigPlanet Karting és Castlevania is.
1338853320

E3 2012: Ubisoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Nincs megállás, következzen a Ubisoft sajtókonferenciája! A francia kiadó itteni idő szerint pontban éjfélkor kezd, azaz már masszívan a holnapot fogjuk taposni, mikor felállunk a közvetítés elől. A Gamekapocs élőben blogolja az eseményeket, frissítsetek serényen a legújabb bejelentésekért!
1337864400

TrackMania FPS-ben: mozog a ShootMania

Rendben, a ShootMania-ban nincsenek autók és ugratók, viszont valahol a játékmenet szellemisége ugyanonnan ered, mint a TrackMania esetében: a játékosok maguk kreálják a többjátékos módra kihegyezett FPS pályáit, ahol halomra lőhetik egymást a minél magasabb pontszám reményében.
1329922814

Az első ingame képek a ShootMania Stormból

A Nadeo kiadta az első screenshotokat a közösségi élményre koncentráló ShootMania Stormból. Az ígéreteknek megfelelően tényleg egy vérbeli multis FPS-sel lesz dolgunk, ám a korábbi trendektől eltérően mi magunk rakhatjuk össze a csaták színhelyeit a szerkesztőfelület segítségével.
1329472800

Újra bejelentették a ShootManiát, itt az első kép

A Ubisoft és a TrackMania fejlesztői újra elővették a 2010-es E3-on már bemutatott ShootManiát, és némileg más címmel, néhány konkrétum és egy artwork társaságában újra bejelentették azt. Az FPS lényege az autós játékékhoz hasonló lesz: a játékosok építhetik meg a multis pályáikat.