Márciusban jön az utolsó Gears of War 3 DLC

  • Írta: InGen
  • 2012. február 17.
  • Letöltés
Link másolása
Forces of Nature névre hallgat a Gears of War 3 utolsó letölthető tartalmi csomagja, feltehetően nem azért, mert Cliff Bleszinski hirtelen felindulásból beállt a Greenpeace-hez. A csomag tartalmaz néhány oldschool pályát is, úgyhogy készítsük a nosztalgiasapkát.

A csomag összesen 5 pályát fog tartalmazni, ezek közül az Artillery, az Aftermath és a Cove teljesen új, míg a Gears 1-ből visszatér a Raven Down, a Gears 2-ből pedig a Jacinto. Ezen kívül megkapjuk a következő új skineket is: Commando Dom, Mechanic Baird, Savage Grenadier Elite, Savage Hunter.


Ezen kívül mindenki nagy örömére visszatér a Guardian játékmód a Gears of War 2-ből, kapunk új fegyverskineket, és 250 pontnyi új achievement is arra vár, hogy megszerezzük. Érdekes módon Rod Fergusson az Epic Gamestől egyébként nem zárta ki, hogy jön még tartalom a játékhoz, de innen már minden azon múlik, a rajongók mennyire akarják az újabb DLC-ket, hiszen a Season Passhoz beígért kötelezettségeiket a Forces of Nature DLC-vel teljesítik a fejlesztők.

1.
1.
Mortician
Magyarul ebben a DLC-ben sokunknak nem lesz új karakter. Ezt a négyet adták előrendelési akció keretein belül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...