Már nextgen játékmotoron dolgozik a CD Projekt

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 18.
  • Hír
Link másolása
A lengyel kiadó és fejlesztő már tud valamit: legkevesebb két címet jelent be a közeljövőben, melyek 2014-ben és 2015-ben látnak napvilágot. Ami a legérdekesebb, hogy ezeket már vadiúj engine hajtja majd, és a tervek szerint PC-re és újgenerációs konzolokra is meg fognak jelenni.

A cég javában dolgozik a Red Engine következő változatán, mely már a következő generációs gépekre lesz kihegyezve. A srácok korábban már készítettek egy listát az új fícsörökről, melyekre nagy eséllyel képesek lesznek az új konzolok, így a munkálatok viszonylag régen elkezdődhettek.

Az biztos, hogy minden új cím multiplatform kiadás lesz, és egy időben jelenik meg minden gépen, ugyanakkor a csapat megtartja azt a kiváltságát, hogy kinevez egy vezető platformot, ahol nagyobb szabadsággal alkothatnak. Ha tippelnünk kellene, a PC-t jelölnénk meg. A CD Projekt egy igazán nagy kaliberű játékon dolgozik jelenleg, de titokban már készül egy új szerepjátékkal is, amely teljesen új cím lesz - tehát nem a The Witcher következő része. Utóbbin csupán pár srác munkálkodik jelenleg, mivel úgy döntöttek, hogy nem osztják fel az erőforrásaikat egyelőre.

A stúdió politikája az, hogy érettebb közönség számára kínáljanak szerepjátékokat, ahol a gameplay-mechanika és az univerzum teljesen a helyén van, de emellett mély történetet is felvonultatnak majd. A fejlesztők a jelenlegi generációt sem hanyagolják el: jövőre is kapunk új játékot a CD Projekttől, és még idén meglepetéssel szolgálnak majd.

22.
22.
kopic
#20: Igazad van! Mostantól kezdve nem fogok a kommentjeihez hozzászólni!
20.
20.
Hubert Cumberdale
Szerintem teljesen fölösleges bármilyen reagálás segeszki kommentjeire. Ezt élvezi, hogy felbasz másokat. Nem ennyire elfogult hülye, egyszerűen direkt csinálja. Ha tényleg komolyan ekkora konzol és UC fan lenne, akkor a válaszokra is reagálna és mindenáron megpróbálná bebizonyítani, hogy márpedig a konzol meg az uncsárted az ász és nem a madár :D Van, aki ezt élvezi, mint a csíterek. Nem kell vele foglalkozni, ha senki nem válaszol neki, akkor úgy is ráhagyja.
18.
18.
Raatkainen
17.
17.
kopic
#11: Példának ott van ez a cikk: http://www.gamekapocs.hu/cikk/1787/king_arthur_ii_the_role_playing_wargame_teszt
Olvasd el a hozzászólásait!
16.
16.
The Lone Drow
#13: Egy troll, ezüstkardal le kell nyakazni, ilyen egyszerű.
14.
14.
kopic
#11: Sztem hagyjad a gyereket! Szegény értelmi fogyatékos!
12.
12.
#10: pokróc, olp :)

#3: Kiindulva abból, hogy a Nintendo sem tudja még konkrétan mi lesz a végleges U-ban, mert hetente jelent be újabb és újabb specifikációkat... (Már abban sem biztosak, hogy egyáltalán ez lesz a neve :)))

Az MS be sem jelentette az új gépet, szóval az is változik még napról-napra, a szóní meg hallani sem akar új gépről, sokkal inkább aggasztja őket az a 3 milliárdos veszteség amit tavaly értek el, meg az, hogy már negyedik éve tartó lejtmenet vannak és piacvesztéssel párosulva folyamatosan veszteséges a cég ...
8.
8.
shatterhand
#1: ICO akkor készült mikor még ps1 volt
megkapták a ps2 devkitet és secc -perc alatt összedobták a játékot,míg mások szenvedtek a ps2vel
7.
7.
alex512
Nagyon tetszik a CD project hozzáállása. Nagyon minőségi termékeket adnak az embernek, amit remekül támogatnak később. És úgy tűnik h a lépést is tartani akarják a hardverekkel. Ilyenkor gondolkodom el azon h van képe azt mondani az Activisionnak és a Valvenak, hogy a majd tíz éves enginek tökéletesek a mai piacra és még évekig nincs mit fejleszteni rajtuk. Szégyen h pont a leggazdagabb kiadók, fejlesztők spórolnak az ilyesmin. Mondom ezt úgy, h a Valve a szívem csücske.
6.
6.
The Lone Drow
Teljesen új cím? Bahhh :/. Nem baj, a meglepetés valószínűnek tartom, hogy egy kiegészítés lesz. Bár bánom, hogy nem dolgoznak a trilógia befejezésén.... Nehogy az legyen, hogy sok dologba fognak bele aztán elbaltázzák.
5.
5.
Stranger
#3: Nem gondoltam volna, hogy 2-3 éves hardverrel startolnak. O:
4.
4.
MaximumGame
Ez egy jó hír :) és király hogy várnak... és már Mostani konzolokra nem jön ki :D
3.
3.
bitbandita
#1: Nincsenek meg neked... ;) Ilyen szinten konzultálni szoktak a hardvergyártók a szoftvergyártókkal, összehangolják a fejlesztéseiket. Vagy azt hitted, hogy ez úgy megy hogy akkor kezdenek fejleszteni egy új generációs konzolra, amikor az már termékszinten kész van, vagy akkor kezdenek az új grafikus kártya fejlesztésébe, amikor készre jelentik pl az új Unreal engine-t?
2.
2.
Dcrysis02
,,jelenik meg minden minden gépen, " - typo
1.
1.
Stranger
Elírás: "az(T) a kiváltságát"
___
Mennyire lehet úgy fejleszteni, hogy nincsenek meg a leendő hardverek? O: Mindenesetre kíváncsian várom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...