Hardvert is adna el a Valve, ha arra lenne szükség

  • Írta: InGen
  • 2012. február 20.
  • Hír
Link másolása
Gabe Newell nem tart az innovációtól, hiszen annak idején nem sokan gondolták, hogy a Steam be fog jönni, ma már pedig a világ egyik legnagyobb digitális tartalomszolgáltatójává vált a Valve által. Így ha kell, akkor a hardverbizniszbe is beszállnak. Bár egyelőre nem kell.

A Penny Arcade kérdezte arról a Valve fejesét, Gabe Newellt, hogy ha kellene, beszállnának-e ők is a hardvergyártásba és eladásba - a kérdésben tehát valahol ott bújkál az is, hogy esetleg konzolgyártókká válnának-e a jövőben.

"Nos, ha szükség lenne arra, hogy hardvereket adjunk el, akkor hardvereket fogunk eladni. Arra nincs okunk, hogy azt higgyük, jók lennénk benne, itt inkább arról van szó, hogy mindig kell valami innováció, és ha ennek egyetlen módja, hogy mi kifejlesszünk és eladjunk valamilyen hardvert, akkor ezt fogjuk csinálni."

Newell aztán hozzátette, hogy ezen egyébként egyáltalán nem gondolkoznak mostanában, és inkább meghagynák a hardvergyártást és eladást olyanoknak, akik értenek hozzá. Ettől függetlenül ő is érzi, mennyire fontos a hardver, és ha végül ezt kell majd csinálniuk, akkor nem riadnak vissza tőle.

23.
23.
GhostDog24
Egyébként nem tudom h ki mennyire tud róla de most fejlesztik az új CS-t. Úgy hogy amíg azt ki nem adják biztosra lehet venni, hogy nem lesz HL3...talán azután..egyébként én is várom már nagyon
22.
22.
adriano28
keresd a milliomost a képen!:D
21.
21.
Extol
#18: Jah azok valsz valami örömlányok ott mellette
20.
20.
ribizly
Már önmagában az is innováció volt, hogy anno megalkották a steam-et. Amennyire szkeptikus volt mindenki annyira sikeres ma már és láthatóan sok más gyártó/disztribútor csatlakozott, hogy valamit sikerüljön kiharapni a tortából. Valóban az volna a nagy, ha mindehhez egy olyan szolgáltatás is párosulna, mint az onlive. Mindenesetre az az egy dolog bizonyos: ez a csapat még nem sok dologban nyúlt mellé (HL, STEAM, L4D, stb.), szóval érdemes lesz odafigyelni...
19.
19.
Hubert Cumberdale
#17: A második is nagyot durrant. Bár az igaz, hogy a graficgay-ek korában, ha a régi motorral adják ki, akkor alapból nem lehet akkora siker, mint ha új endzsin lenne alatta. :/
18.
18.
Dahaka18
Kíváncsi lennék ,hogy ez a két csaj akkor is úgy ülne-e itt az ölébe ha egy csóró senki lenne..Pénzéhes ribancok.
17.
17.
Extol
Legyünk optimisták, lehetséges hogy fejlesztik a HL3-at egy szupertitkos helyen, csak sokat kell dolgozni rajta. Akkorát durranni úgysem fog mint anno az első rész, azóta sok minden változott.
16.
16.
wardprod
#15: Pontosan a Steam Store + a sapkák miatt nem kell nekik semmit fejleszteni. Sajnálatos dolog, de ez van.
15.
15.
wolfwarrior
A steam egy elég erős online piac miért kéne játékot vagy hardvert gyártaniuk egy ilyen üzlettel rendelkeznek még akkor is ha sebezhető.
14.
14.
JoHnNiEE
#8: 1 hónap és a gaikai beindítja ;)
13.
13.
Dogmatix
#6: egyetemista vagyok, nincs pénzem a támogatásra. Cserébe önkéntes vagyok.
11.
11.
szcsaba1994
#10: Most komolyan, ezt feltétlenül ide kellett írni?
10.
10.
zibuprofen
Ott van neki 2 csaj, de mi ér vele ha a farkát meg nem találja.
9.
9.
szcsaba1994
#6: Ezen már én is gondolkoztam. Szerintem nem kizárt, hogy a Steamet Streamelésre is fel lehessen majd használni :)
Jól is hangzana és rengeteg haszna is lenne.

Most komolyan? A 7 éves Source engine mellett akarnak hardvereket kiadni? Nekem semmia bajom a Source Engine-nal, de ha versenyképeek akarnka maradni, fejleszteni kellene a grafikai motort is. (Nem csak apránként)
8.
8.
greenmelon
#6: Nem lenne rossz egy Onlive szerű szolgáltatás a Steamhez. :)
7.
7.
Hubert Cumberdale
Ez a zsírsegg még ha a csőd szélén állnának még akkor is inkább egy konzolt dobna ki, mint a half life 3-at? Na jólvan...... JoHnNiEE!! Szedd szét!! :DD
6.
6.
Extol
Valve maradjon a jelenlegi felállásnál, jobb lesz ha gyarapodnak hogy aztán ha kitör az esetleges online háború az Onlive szerű szolgáltatásokkal akkor elő tudjanak majd állni valamivel. Mert bármikor jöhet valaki egy olyan forradalmi ötlettel ami derékba töri az egész piacukat.

#3 Ha már adományozni akartok akkor inkább a nagymacskamentő alapba adjatok pénzt. Ember van elég de Afrikában rohamosan fogynak az oroszlánok. 30 év alatt 80%-al csökkent a számuk, ha így megy tovább lehet 10-15 év se kell hogy az egész faj eltűnjön, de szerte a világon fogynak a nagymacskák. A Nat Geo gyűjt nekik, szervezett védelemre, oktatás céljából, parkok, és rehabilitációs központokra, stb, akit érdekel a dolog, az guglizza ki a causeanuproar-t.
4.
4.
GhostDog24
#1: viccen kívül... mit fogsz tenni ha elfogy a "türelmünk"? (ha meg jelenik egyszer a HL3 ...valamikor... talán) akkor már nem fogsz játszani vele? vagy nem fogsz rá várni? vagy meg keresed ezt az álom pasit és seggbe rúgod?
3.
3.
Dogmatix
#2: Afrikában éheznek, add el a számítógéped/konzolod, TV-d, autód, mobilod és minden luxuscikked és küldj nekik ételt...
2.
2.
dobidani
Mekkora igénytelen disznó ez. Afrikában éheznek, inkább nekik küldjön ételt ne valami szart fejlesszenek. Úgysincs esélyük a Microsoft meg a Sony mellett.
1.
1.
JoHnNiEE
hl3-at hegeszteném a helyedben jól megtermett barátom, mert fogy a türelmünk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...