Fémízű képeken a Tranformers: Fall of Cybertron

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 21.
  • Képek
Link másolása
A High Moon Studios szépen halad a War for Cybertron folytatásával, mely izgazán izgalmas kalandokat ígér ez előd rajongói számára. Reméljük, hogy nem érződik olyan izzadtságszag rajta, mint a filmek adaptációin, elvégre a készítők szabad kezet adtak az univerzum formálásában. Új képeink is vannak.

Cybertron bukása sem lesz sétagalopp kedvenc robotjaink számára, igazi tragédiába torkollik a sztori, ahol nem biztos, hogy a jók nyerik a csatát. A fejlesztők számos játékmeneti gócpontot kicsavartak és újragondoltak, de az ígéretek szerint csak jó irányban. Ha letettél arról, hogy ismét jó Transformers-játékot kapsz, gondold át újra és adj neki egy esélyt idén ősszel!

5.
5.
Optimus Prime
Egyenek forró salakot a fejlesztők, amiért nem jön PC-re! A Mátrixra és Nebulos Arangyűrűire ezek ultra gear képek! Ott van az új spéci Grimlock, Shockwave az Ark!
Még nem szereztem be az előző címet se, de nem is fogom. Minek? Olyan lesz, mint a Halo saga. Finish the fight... if you can. :(
4.
4.
Leadben: for kellene of helyett az előző játék címében (War for Cybertron)
3.
3.
Hubert Cumberdale
Jó ez. Egy 12-13 éves tökéletesen el van vele. (amúgy nem a képek fém ízűek valószínűleg, hanem a monitorod ;) Én nem nyalogatnám, tele lehet bacikkal)
2.
2.
Falcon
Nem eröltetném ezt a játékot annyira mert eddig egyik része sem volt jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...