Megvan a Borderlands 2 dátuma, új előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 23.
  • Megjelenés
Link másolása
A Gearbox Software bejelentette, hogy szeptember folyamán jelenik meg a posztapokaliptikus játéka folytatása. Ha a rajongók szemfülesek lesznek, s előrendelik a shootert, csatlakozhatnak a Premiere Clubba, ezáltal jó pár extra ingame tartalom ütheti a markukat.

A Borderlands 2 szeptember 18-án jelenik meg az Egyesült Államokban, hozzánk Európába három nappal később, szeptember 21-én érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Az ígéretek szerint a folytatás "nagyobb, jobb és lazább" lesz, mint az első rész, ha pedig előrendeljük a játékot, csatlakozhatunk a Premiere Clubhoz ingame javak és egyéb jutalmak fejében. Természetesen kapunk új karaktereket, új környezetben számos új mordállyal megspékelve akciózhatunk, a lootokat tekintve pedig sokkal okosabb tárgyakat találunk az elhullott ellenfeleknél.

A történet ismét Pandora körül forog, ahol le kell vadászunk a hírhedt Handsome Jacket és a korrupt Hyperion Corporationt. Ismét elérhető lesz a négyfős kooperatív mód, de reméljük, hogy a single sem fullad unalomba. Az osztott képernyő szintén a játék javát szolgálja, ahogy az is, hogy bármikor becsatlakozhatunk az online kalandozásba.

Az előrendelők megkapják a Gearbox Gun Packot, a Golden Key-t és a Vault Hunter's Relicet - ezzel egyedi fegyverekre és elfeledett kincsekre tesszük rá a kezünket, az ideiglenes játékos boostról már nem is beszélve. Csekkoljátok a friss trailert! Köszönjük, Thane, giga321, ampeeer és Stack!

30.
30.
wolfwarrior
Nekem nincs bajom a zenével de azért jobban tetszett volna ha az Elephans cage-töl
az No rest for the wicket lett volna mint az egy introjában volt.
29.
29.
rasztaman
Adja a drága jó Isten, hogy a játékban ne legyen ilyen Skrillex-féle hígfos állagú űberfjúcsör dubstep, mert ez számomra csak a South Parkban prezentált folyamatos fülbefingás érzését nyújtja. Az ilyen lakodalmi bandából feltört szintetizátorvitézek zenéje brilliánsan széééjjjeeee'b*ssza majd a játékélményt.
28.
28.
shatterhand
#25: lehet más játékról írt
Respawnoló ellenfelek max a zombis dlc-kben voltak.
A grafika meg csúnya? ehh
Nem uncharted vagy más, de stílusosan egyedi és zseniális
mozgó képregény
27.
27.
markoci555
az 1es részénél nem hiszem hogy jobb lesz, ha mégis akkor majdnem a kedvenc játékom lesz
26.
26.
kopic
25.
25.
Motörhead
#7: "Butának találtam a folyamatosan nekem rohanó AI-t, gyűlöltem az állandóan mögém respawnoló ellenségeket és a story sem kötött le. Nem, egyáltalán nem szerettem (plusz csúnya is...) "


1. Nem folyamatos a kűzdelem!
2. Ebből kifolyólag az enemi sem respawnolhat állandóan.
3. Csúnya???!!! Lehet!Ízlés kérdése.Még mindíg ütősebb mint az MW3.
24.
24.
kopic
#13: Lilith volt ! Tuti!
23.
23.
metercsiken
Úgy látszik be kell látnom, hogy tévedtem,mert egy előző Border-es hírhez azt mertem írni, : ) hogy szerintem nem lesz nagy változás az elsőhöz képest!
De most a trailer után azt kell mondjam szerencsére tévedtem!

Nagyon tetszik, és azon leszek, hogy minél elöbb beszerezzem majd!
22.
22.
Motörhead
Az első rész ALAP mű! Figyel a polcon a GOTY.
21.
21.
shatterhand
#20: single, illetve szingli:)
20.
20.
shatterhand
#14: már akinek
singel-ben is hatalmas volt a játék
és nem hátráltatott egy alacsonyabb szintű amatőr, meg nem tisztította meg elöttem a pályát a magasabb rangú
Haverral, egyszinten, úgy igen. De random idegenekkel soha.

Szingel része félre van tájékoztatva, így sokan azért nem szerezték be ,mert ez úgy be van állítva,hogy szar. Holott nálam 10pontos a játék és egyedül vittem végig. Messze nem unalamas és messze nem sivár a játék. DLC-kel meg aztán pláne übermindentvivő.
Úgyhogy aki filózik ,hogy megvegye-e, de nincs partnere, nyugodtan beszerezheti.
19.
19.
donkutyafasz
Szerintem szörnyű ez a trailer, a játékről inkább nem nyilatkozok.
18.
18.
gamerman15
Szeptember 18?Akkor lesz a szülinapom :D.Jó kis szülinapi ajándék lesz a játék :D
17.
17.
Madafaka7
Nekem bejön a trailer. Clapstep :D Az első nekem uncsi volt singleben, de ha lett volna normális co-op játszótársam, tuti hogy még ma is tolnám. Viszont az előző gameplay trailer alapján nem tűnik olyan unalmasnak a az egyjátékos mód. Majd meglátjuk...
16.
16.
Thane
Csak nem valami mosógép centrifugát választottak volna alá...
15.
15.
Mathia$
#1: Egyet értek. Bár a Claptrap-es rész vicces volt :D
#4: Jól teszed, nem neked való! Menj vissza codozni!
#7: Azért 2009-ben teljesen elfogadható volt a grafikája.

#14: Szerintem single-ben is jó volt. Olyan nagy különbség nincsen, hogy most egyedül vagy többen játsszák végig a story-t.
14.
14.
BrockSamson
Elso resz singleben hulladek volt, multiban pedig iszonyat jo szorakozas. Nekem mar eleg ha ezt hozza a masodik resz.
13.
13.
kopic
#11: Meg ha jól láttam, a videó leges legvégén az 1. részből az a fekete hajú csaj volt, aki az 1-ben párszor beszélt hozzánk ?
12.
12.
kopic
#11: A vége a legjobb, amikor a robot elkezd táncolni.:D
11.
11.
kopic
Ez a trailer NAGYON HANGULATOS! Már alig várom a játékot! Ütős lesz!
10.
10.
wolfwarrior
Kedvencem a hangulat a látvány kb. 1 teljes percet eltöltöttem az egyben azzal, hogy a szakadék szélén néztem a tájat változatos fegyverek én nem hagyom ki.
9.
9.
giga321
8.
8.
l4cyk4
Ebből is kell egy GOTY edition. :)
7.
7.
#3: Bevallom őszintén elkövettem egy iszonyatos nagy hibát: Rajtam kívülálló okok miatt, csak jó egy évvel később próbáltam ki a Fallout3-at a megjelenése után (na jó, sajnáltam rá a premier árat), mivel az volt a cél, hogy meg is vegyem, de aztán ez valahogy elmaradt és a játékot is félretettem* és utána kezdtem neki a Borderlands első részének, mondván hátha az jobban leköt.

Sajnos nem így lett, sokkal inkább voltam folyamatosan frusztrált tőle, mintsem, hogy élvezzem. Butának találtam a folyamatosan nekem rohanó AI-t, gyűlöltem az állandóan mögém respawnoló ellenségeket és a story sem kötött le. Nem, egyáltalán nem szerettem (plusz csúnya is...) Egy HL2-nél nem zavar, hogy mai szemmel nézve grafikailag nem versenyképes, ennél viszont irritált valamiért...

Ahogy elnézem a mostani és régi kommenteket, a legtöbben multiban tolják, én viszont soha sem multizok (mert béna, szöszmötölős, lassú, inkább sniperes, kárörvendős fajta vagyok :)

*: van egy olyan szabályom, hogy ha valami tetszik akkor is megállok az első fejezetnél (ha olyan nincs, akkor kb. 20-25%-nál) és csak az eredetivel folytatom. Addigra úgyis kialakul bennem egy érzés, hogy mennyit vagyok hajlandó költeni rá és amíg le nem megy annyira az ára addig jegelem a témát.
A Fallout3-nál viszont a városban a folyóparton pillanatok alatt elment a kedvem az egésztől véglegesen...
6.
6.
LtK
Az első rész haverokkal az egyik legjobb co-op móka volt. Várjuk szeretettel a 2-őt. Claptrap nagyon keményen nyomja a végén ='D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...