Már elkészült a Thief 4 első trailere?

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 23.
  • Pletyka
Link másolása
Konkrét hírek hiányában csupán a felszínt kapargatjuk a Thief 4 kapcsán, ami részben az Eidos Montreal sara: a bejelentés tényén kívül semmit nem tudunk a játékról. Viszont csámcsogni való pletykákkal szolgálhatunk, amik szerint már elkészült a játék első "fotorealisztikus" trailere.

Amit persze nem tudunk bemutatni, mivel azt foggal-körömmel védik a fejlesztők. Egy bennfentes híresztelő szerint a Square Enix már elkészült a Thief 4 első előzetesével - legalábbis erre utalnak a kérdéses LinkedIn-profilok. Annyi bizonyos, hogy a debüt képsorok "fotorealisztikus és magas minőségben" készültek el, fejlett motion capture-rel, arc- és testanimációval, külön kitérve például az ujjakra is - a projekt egy várva-várt, eddig még be nem mutatott játékot takar.

Az önéletrajzokban utalnak rá a fejlesztők, hogy a trailer már kész van, és egy következő nagy bejelentéskor mutatják be. Hogy ez mikor lesz, azt még nem tudni. A Thief 4 mögött az Eidos Montreal csapata áll, ami tavaly a szinte tökéletes Deux Ex: Human Revolutiont hozta el nekünk. Ha hihetünk a korábbi pletykáknak, Garrett új kalandjának látványáért az Unreal Engine 3 felel majd.

Remegve várjuk az első látnivalókat!

11.
11.
bitbandita
#9: Ha újra elkezdenéd javaslom szedd le hozzá a JohnP. féle high res. textúra pakkot, és van hozzá magyarítás is...
9.
9.
markoci555
jó játék volt a thief 3 csak már az első pár küldetésnél elakadtam , ha újrakezdeném
lehet hogy már menne mert nagyobb az angol tudásom, és miért ülnének egy traileren? én ha játékkészítő vagy ilyesmi lennék és kész lenne a trailer rögtön kidobnám az emberek közé
8.
8.
Quent1n
Igen ez a logo az egyik legerőltetettebb kreálmány :) A játék viszont must have, bár félek ez se lesz már olyan komplex mint a régiek, de remélem kompenzálják hangulatban.
7.
7.
KeXxX
You're a thief. Well, now that's ironic. xD
5.
5.
bitbandita
Pont a napokban jutott eszembe, hogy mekkora kuss van a 4. rész körül... Épp' ideje volt már valami hírmorzsának. Nálam ez a legvárósabb :)
4.
4.
Nebuloid
Mindegy milyen realisztikus csak legyen már! :D
3.
3.
Cooper911
Mi van a képre irva THIAF ?
Egyébként kiváncsi vagyok rá.
1.
1.
bzsp
nem tudom h, de először Halo 4-nek olvastam. :D kicsit sem várom a játékot...:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...