Bejelentették a Medal of Honor: Warfightert

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA idei nagy dobása FPS-fronton a Medal of Honor új része lesz, az előzetes információk nem hazudtak. Az Official Xbox Magazine következő száma rántja le a leplet a Warfighter alcímet kapott játékról, melyet ismét a Danger Close kalapál össze. A látványért a Frostbite 2 engine felel majd.

A következő Medal of Honor-játék idén októberben jelenik meg, s ismét a Tier 1 osztag történetét izgulhatjuk végig a közel-keleti hadszíntereken. 2010-ben támasztotta fel a brandet az EA és a Danger Close, s habár az mérsékelt visszhangot kapott a sajtótól, a játékosok szépen kapkodtak utána. Nem volt kérdés, hogy érkezik a folytatás, amire már korábban számos előjel utalt, s az érintett fejlesztők sem tagadták, hogy nagyban készül a projekt.

A Medal of Honor: Warfighter sablonosabb címet nem is kaphatott volna, de nem ezért fogjuk szeretni. A stúdió, reméljük, tanult a hibákból és egy még inkább összerakott produktumot tálal fel nekünk. A látványért a Battlefield 3-ban debütált Frostbite 2 engine felel majd. A játék multiplayer üzemmódját ezúttal házon belül készítik, a DICE nem segédkezik az online porció kifaragásában.

Bővebb információkat a háborús shooterről az OXM legfrissebb száma közöl majd, de a jövő hónapban tartandó GDC-n az EA is bemutatja a sajtó munkatársainak az első képekkel egyetemben. Maradj résen az újabb infókért!

46.
46.
Mathia$
Szerintem semmi baj nem volt az első résszel sztori és multiplayer téren.
Nekem a single-nek a grafikája és a fizikája nem tetszett mindössze.
Ez a játék olyanoknak való akik a realisztikus háborúra kíváncsiak és nem agyatlan szkriptengerből álló túl sok mű-látvány jelenettel megszórt kamu-kommandósok tevékenységeire.

Talán az hogy a single is Frostbite-ot használ és nem Unreal 3-at, a játék előnyére lesz.

Remélem segít nekik kicsit a Dice vagy a Respawn.
45.
45.
D-day
#25: Történet semmi xDD Ezt ne írtad volna.Pont egy valós eseményt dolgoz fel a játék.
44.
44.
Quent1n
#31: ARMA, Operation Flashpoint, Red Orchestra 2, Deus Ex HR mint nehezebb FPS-ek? ;) Azért nem minden a CoD-MoH-BF vonal :)
43.
43.
bsg09
#36: Akkor van még mit pótolnod szingle játékok terén :)
42.
42.
Krisz915
Jó volt az előző Medal of Honor csak a cooperatív single playert hiányoltam ...
41.
41.
giga321
Húú ezt várom. Nekem nagyon tetszett az előző . Sokkal többre becsülöm mint egy codot.
40.
40.
Onegesius
Előzőnek nagyon jó single-je volt, de a multi... hát...
38.
38.
ReNegAdE
Nagyon szerettem az előző részt is!Jöhet a második,tuti vétel!
37.
37.
hl89x9
látom az EA megcélozta a low budget FPS-ek piacát is

amúgy tényleg az lesz, hogy minden évben lesz új CoD az Activisiontól
és minden évben új Medal of Honor vagy Battlefield az EA-tól
36.
36.
#35: Szerintem nagyon jó lett a 2010-es, életem egyik legjobb single kampánya volt. Jöhet a kettő! :)
35.
35.
Falcon
Remélem hogy az első résznél jobb lesz mert ha nem akkor ezt is kihagyom!
34.
34.
Hubert Cumberdale
33.
33.
simon 555
#31: egyet értek.
az előző MoH tényleg mutatott valami újat FPS-ek terén.Végre nem az volt,hogy egyedül levertünk mindenkit és megmentettük a világot,hanem csak egy kis harcban voltunk aminek a végén nem nyertük meg az egész háborút hanem örültünk,hogy egyáltalán kijutottunk élve.
Na meg azért elég drámai hatás is volt a végén.Én majdnem elsírtam magam:(

Remélem onnan folytatják ahol abbamaradt.A single részén nem kell változtatni szerintem kivéve a hosszán.A multin meg nagyon sokat.A DICE ért a nagy terepes lassú harcos multikhoz mint a BF-ek,de a kis pályás gyors harcokhoz nem.Szerintem jó,hogy nem a DICE csinálja.(persze még mindig a DICE a király,de nem MoH-ban)
32.
32.
markoci555
Hát én úgy vagyok vele hogy a kedvenc medal of honor játékom még mindig az allied assault ezek az újfajta "cod meg moh" -ák nem ragadnak meg úgy mint a régiek
31.
31.
hakydakillah
14. csatlakozom hozzád. Tetszett a drámaiság, és főleg az, hogy nem azt éreztem közben, hogy én itt mindenkit Rambó módjára simán leölök, hanem pont fordítva, hogy egyre esélytelenebb ez a harc. A vége lehetett volna kicsit happybb end, de pont ezért vont kicsit más, mint a megszokott.

Ezekből a mostani FPS játékokból én már csak a nehézséget hiányolom :-( Filmes hangulat helyett jöhetne már egy igazi kemény FPS, melyben tényleg szenvedni kell, mire az ember a végére ér :-)
30.
30.
Quent1n
#23: Minek, a BF3 is csak porosodik vagy nem? :D

Engem ez csak akkor fog érdekelni ha nem egy BF/CoD hibrid lesz, hanem végre tökösek lesznek és nekieresztik a CoDnak és lenyomják a saját pályáján és elsöprik az első ujkori MoH okozta kellemetlen emlékeket :)
29.
29.
adam25
#18: Köszönjük Emese! :)
28.
28.
aludttej
#10: Miért szánalom napjaink egyik legjobb motorját használni? A 3-4 map meg van 9 is az alapban, plusz 4 back to karkandban. És ezek nem olyan kis nyikhaj mapok mint codban, ezek négyzetkilométerben mérhetők. Tény h a singleje nem nagy cucc, de nem is az a lényege, a multi viszont... nincsenek rá szavak, de talán a fenomenálissal egész jól jellemezhető :D
27.
27.
wardprod
Örömteli, hogy a DICE nem foglalkozik MOH-al. Törődjenek csak a BF-el az időtállóság úgyis a mellett lesz :)
26.
26.
DON GONDOCS
Nem gond ha beállnak a sorba és évente jön a MOH legalább lesz miből válogatni, csak a Single legyen 5-6 óra normal fokozaton.
25.
25.
Inferno
Remélem is h jobb lesz mert én megvettem az előzőt és mit is mondjak rakás szar volt segghülye ellenfelek gagyi grafika PC-n a multi is elég alap volt történet semmi de viszont az átvezető videók nagyin tetszettek :D
24.
24.
HerodPK
#10: latom szép CoD os az avatarod:)..amugy ne félj a CoD nem kapja meg a frostbitot soha.. meg kb amit leirtal az az EA ra igaz meg a CoD ra.. XD 3h single meg 3-4 multy... XD meg 10$ per ujj mapp... és talan igazad van a grafban toppon kell leni...valaki letett olyat az asztalra amitol amulnak a jatékgyartok...persze hogy mindenki kapkod utanna......kiv a CoD.....becsuletsértésnek érezném ha Frostbite alatt futna valaha is CoD ... 2 nagy rivalis...
23.
23.
Donpedro
Meglessük milyen lesz, ha ütős, akkor benevezek rá :)
21.
21.
zoenn
#19: Örülök, hogy így látod. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...