Előzetesen a Mortal Kombat: Komplete Edition

  • Írta: InGen
  • 2012. február 24.
  • Hír
Link másolása
Nem igazán tudom eldönteni, hogy pozitív dolognak számít-e, hogy az alapjáték és számos DLC megjelenése után még egy Komplete Edition is megjelenik a Mortal Kombatból, de manapság ez a divat a játékiparban. Végülis, aki eddig nem vette meg a játékot, annak ez kiváló vétel lehet.

A Komplete Edition természetesen tartalmazza az alapjátékot az összes eddig megjelent DLC-vel együtt. Ami azt jelenti, hogy elérhető lesz Skarlet, Rain, Kenshi és Freddy Krueger, valamint kapunk 15 klasszikus MK-skint különböző karakterekhez, illetve három klasszikus kivégzést Sub-Zeróhoz, Scorpionhoz és Reptile-hoz. Anyag Európában március 2-án jelenik meg, 29,99 fontos áron.

56.
56.
Trapyd
#55: Csak ha az MK játékmenete alapokban valamennyire hasonlít a 2 3 ra és a mozgásokhoz a kombinációk hasonlóak akkor nem 0 ról fogok indítani.
53.
53.
Trapyd
Ha valakinek van kedve, majd MK val vagy SC5 el gyakorolni jókat verekedni Trapyd ként vagyok fent. Nem vagyok láma szal nem árt ha felkötöd a gatyád. SC5 mondjuk sok időt elvesz mire megtanulod a karikat kezelni.
52.
52.
Trapyd
#50: PC n a verekedős játékok hiánya miatt akartam már évek óta konzolt venni és 1 1/2 hónapja vettem egy PS3 at meg a Castlevania Lords of Shadow t. Ami egyébként nagyon zsír játék. Az ilyen játékok miatt is vettem konzolt. Ezekért is megéri. Már ki is pörgettem. Killzone 3 is nagyon korrekt élményt nyújt bár kontrolerrel is elboldogultam, így is azt kell mondjam, életem talán legkönnyebb FPS ével volt dolgom. A sci-fi része nagyon rendben van és korrekt akció az egész. Nagyon tetszett. Majd tolom a többi nagy címet is. Azóta megvettem a SC5 öt az is kurva jó. Most pedig nagyon várom már az MK9 Kollektor t.
51.
51.
Quent1n
#45: Nem is tudom melyikőtöknek írjak de inkább neked. :)

Először is nem volt semmilyen hegyibeszéd, mert pont leszarom ki mit csinál egyedül az zavar ha az emberek a mellüket verik és büszkék rá, pedig marhára nincs mire büszkének lenni. A szoftverek magáncélú letöltése sose volt legális, a film meg a zene csak azért mert cserébe fizetjük a "matricás sarcot". Ez a különbség. Plusz a szoftverekkel alkalomadtán pénzt is lehet keresni na nyilván nem a játékszoftverekkel.

Amit nem értek, hogy te is és Kazuya is az árakkal jöttök ami PC játékok esetén egy vicc. Fél év után a játékok 80-90%ának elég nagyot zuhan az ára, nem hiszem el, hogy nem lehet várni. Nekem is alul vannak a játékok a fontossági sorrendben nincs is sok de ami van az origi.

Kazuya: Pont ezért kell türelmesnek lenni. Hidd el akinek annyira kellett a játék, hogy már minden DLCt beszerzett hozzá az nem fogja bánni, mert ő kvázi azért fizetett, hogy jóval előbb játsszon a játékkal én meg pl. még egy percet se toltam.

Cooper911: Ám legyen kikerestem :) "35. § (1)79 Természetes személy magáncélra a műről másolatot készíthet, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti műre, a műszaki létesítményre, a szoftverre és a számítástechnikai eszközzel működtetett adatbázisra, valamint a mű nyilvános előadásának kép- vagy hanghordozóra való rögzítésére. Kotta reprográfiával [21. § (1) bek.] magáncélra és a (4) bekezdés b)-d) pontjában szabályozott esetekben sem többszörözhető." A zene meg a film azért legális magáncélra mert ebbe a bekezdésbe nem szerepel. Aztán kitalálták a matricázást, hogy jöjjön nekik sok zsé és ezzel ők járnak jobban. Torrentet meg be lehet állitani ugy hogy ne ossz vissza ha ezen mulik, plusz zenéket direktbe is lehet szedni sok site-ról, aztán vannak sms-es oldalak a filmekhez. Tehát megoldható azért. :)
50.
50.
meatsuckDD
#48: Hát ez egyén függő...én személyszerint nem komálom az ilyen szimulátorokat stb...így,ha kiadták volna konzolra,sem játszanék velük:D De akinek van konzola,annak van pc-je is,mert ma már mindenkinek van.Tegyük fel,hogy ha csípnám az ilyen játékokat,de van mellette konzolom is,akkor ezeket nyílván gépen játszanám,de a többit meg konzolon:D Ha valaki azon tünődik,hogy vegyen-e konzolt,avagy sem.....biztos nem az lesz a mérvadó,hogy egy tankra,vagy repülőre tud-e egyedi festést tenni:D De amúgy konzolra is vannak repülős szimulátorok. pl a J.A.S.F. :D GTR Evolutionnak pedig ott van az NFS Shfit 1-2....:D Igaz,ez van pc-re is,de ha ilyen autós élményre lenne szükségem,akkor evidens,hogy a shift-et játszanám...
49.
49.
Cooper911
#44: Mielött 23szor is leirod mutass már erre egy törvény bekezdést, vagy paragrafust.
Mellesleg hol töltesz le visszaosztás nélkül, mert pl torrenten helyből visszaosztod amit szedsz.
48.
48.
Cooper911
#39: Nem kötözködéből de én ezeket játszom PC-n:

Flight Simulator X, World of Tanks, GTR Evolution. Hol vannak ezek konzolon?

Én pl szoktam csinálni saját festést repülőkhöz, tankokhoz, autókhoz. Ilyet lehet konzolon?
Szal nem mindnenki azért játszik PC-n mert nem tud megvenni egy konzolt.
Mindennek megvan az előnye és a hátránya és egyik sem feltétlen jobb a másiknál mert akkor mindenkinek olyan lenne.
47.
47.
Cooper911
#40: Én magamat ismerve megvenném ezt a két játékot, tudván hogy úgyis csak ezt a kettőt tolnam boxon. Csak elgondolkoztatónak irtam, hogy ha ez a két játék lenne PC-re akkor annyival is gazdagabb lenne a kiadó. Sokan letöltenék de sokan meg is vennék. Így meg nem. Sőt boxon is levarezolhatja valaki, szal akkor miért is nem adják ki PCre?
46.
46.
Kazuya
#45: Igen teljesen igazad van!
Az embereket teljesen kizsákmányolják a nagycégek, amik melesleg több milliárd dolárt keresnek és még arról beszélnek, hogy milyen nagy kár éri őket, hogy valaki illegálisan warezólt.Jaj de sajnálom azokat a szerencsétlen milliárdosokat, hogy pár dolláral kevesebbet kerestek, mert a gonosz torrent kalózok letöltik ingyenesen azt amit a boltban 15e meglehetett volna venni.És mit?
Hát egy 3 órás semmi játékot.Pl. ott van a Sw force unleashed 2. Azt aztán nem volt értelme megvenni 10e ért. Este kb. 6-kor meghozzta a postás.Mentem kipróbálni.Az 1. pályát kinyomtam.Tegnap kb. 2 óra után már Dagobhánál voltam.
Aztán már aznap Vadert öltem.
Ezért szoktam inkább letölteni.
Egyébként ez egy nagy rablás, hogy kiadják az alapjátékot majd egyenként a dlc-ket, majd jön a komplete edition.Na és mi van azokkal akik megvették a Dlc-ket,azok verik a fejüket a falba.
Szal mindig van aki megveszi és aki letölti.(Egyik sem hülye)Nem kell sajnálni a cégeket mindig sokat fognak keresni.
45.
45.
meatsuckDD
#44: Figyelj....itt nem arról van szó,hogy "nem adok ki 12t szarokra",mert igen is jók azok a játékok amiket warezolok,(Pl:MW3,AC:Revelations,Batman:AC) sőt....kábé remegtem értük,de ha megvan rá a lehetőségem,hogy negyed annyi pénzért 25 játékra tegyek szert,akkor hülye lennék nem élni ezzel a lehetőséggel...nemde?! És hidd el,így 21éves fejjel,azért a játékok az úgynevezett "fontossági ranglétrámon" igen csak alul vannak.Meg téged mégis mi a szart zavar,hogy én mit írok?...Szerintem egy szabad országban élünk,hiddel,hogy ugyanúgy zavar mást is a Te hegyibeszéded,próbálod itt megváltani a világot stb...:D És a játékok magáncélú letöltése,az nem legális?....Nem értem a különbséget.Én csak a saját magam szórakoztatására töltöm le és írom ki,nem pedig azért,hogy "forgalmazzam"...ergó magáncélú letöltést végeztem;)
Hát azért kíváncsi lennék az észérveidre,mert számomra eddig egyik sem volt meggyőző....már amiket próbáltál a fejemhez vágni.
De ugyan ez a helyzet a filmekkel is....ők sem azért csinálják mindezt,hogy valami degenerált barom letöltse már mozis minőségben,hanem,hogy eltolja a valagát moziba,fizessen érte,majd ha kiadják dvd-n megvegye....és hasonló módon a zenével.Ugyan olyan anyagi kárt okoznak ezzel a kiadóknak és az előadónak is....namindegy.részemről ennyi
44.
44.
Quent1n
#40: ..........-.-

Nem hittem volna, hogy jön még egy okos ezekkel a hülyeségekkel DE mégis jött yeah....
A mondandódból minden mondatot észérvekkel meg lehet cáfolni úgyhogy bele se kezdek inkább, neked viszont javaslom, hogy ezt gondold át még.

És 22edszerre is leírom, hogy a FILM ÉS A ZENE MAGÁNCÉLÚ LETÖLTÉSE (VISSZAOSZTÁS NÉLKÜL) TELJESEN LEGÁLIS ÉÉÉÉÉÉÉRRRTEEEEM??????????

Én meg bírom mikor valaki arra veri a mellét, hogy ő bizony letölt, mert hogy nem szarjuk a pénzt HAHA! Legyél rá büszke komám, mert te vagy az igazi kemény csávó aki fityiszt mutat a szemét kiadóknak akik csupa szart akarnak rásózni, no persze azért ingyen nem is olyan szarok az a játékok.. -.-
43.
43.
greenmelon
#42: Dehogynem, felteszem valamelyik régit. :P Az már más kérdés, hogy hidegen hagy a MK.
Max. a haverokkal PS2-n néhány sör mellett. :D
42.
42.
meatsuckDD
az csak egy dolog,de mortalozni tuti nemfogsz:D
41.
41.
greenmelon
#39: Én a PC-mmel is a tévén játszok, az ágyban fekve. Problem? :D
40.
40.
meatsuckDD
#25: Most már nem magyarázod ki belőle magad,de szerintem ezzel nincs semmi gáz:D Ugyan ezt csináltam/csinálom én is...Ha megvan rá a lehetőség,akkor miért ne?!...Nekem nem ér ennyit az,hogy LIVE-ozzak.Nem szarjuk a pénzt és nem is kuncsorgok anyucinak,hogy adjon 12000-et játékra....:D Bírom amikor beszólnak a warezolóknak és azzal jönnek,hogy ezzel mekkora anyagi kárt okozok a fejlesztőknek blablabla...,de majd akkor szóljanak be,ha ők minden zenét,filmet,programot és játékot eredetiben megvettek;)
39.
39.
meatsuckDD
#2: Ez egy nagy baromság,hogy egy játék miatt konzolt venni....Ha lenne konzolod,mindent azon játszanál.Pl amit játszhatsz pc-n,azt úgyanúgy játszhatod konzolon,na meg ezek az exkluzív játékok,amiket pc-n sosem fogsz tolni...:D Szóval igen,megéri konzolt venni.Sokkal élvezhetőbb,mint mondjuk pc-n.Beterpesztesz az ágyra és csapatod a tévén:D
34.
34.
Mortician
#31: Arról volt szó, amit greenmelon írt. Részemről semmi probléma.
32.
32.
dante92
Ingen: igen, nagyon nagyon jó dolog újra kiadni DLC-stül a játékokat :). Ez pedig tuti vétel!
31.
31.
#29: Lehet félreértettem, akkor elnézést Mortician!
29.
29.
greenmelon
#28: Te nem fogtad fel amit írt. Azt írta, hogy NEM ő isteníti a konzolokat minden hírnél, hanem az a hülyegyerek segeszki.
28.
28.
#19: Te szerepet tévesztettél! Jók a konzolok, de a PC-s VGA-k bizony nem kicsit elhúztak! Már megint alaptalan vádakkal rágalmazol és hazudsz!
26.
26.
greenmelon
#23: Az nálad a sírás kategória, ha megkérdezi, hogy nem akarnak-e már PC-re áttérni?
25.
25.
Cooper911
Szivesen megvenném PC-re a M.K.-t és a Red Dead Redemtiont.
Hmm.... a két játék árából veszek egy hekkelt boxot és levarezolom a két játékot.
Ezaz!
Na jó nem, csak eljátszottam a gondolattal.
24.
24.
Rolandcska
Teljesen egyén függő ,hogy ki milyen konzolt vesz. Xboxnak és PSnek is megvan az előnye, hátránya a másikkal szemben. Inkább azt kell figyelembe venni ,hogy mivel szeret szívesen játszani. Nekem volt Boxom, 3 ledes lett ,bár tudom ,hogy az újaknál már nincs ilyen ,de az életben még egyszer nem veszek boxot. Volt PS3-am is ,az nagyon tetszett ,talán ,mert ps1-ps2-n nőttem fel és 1-2 sorozat folytatódott PS3on (God of War) és végre jövő hétvégén újra vehetek ps3 at. Sok játékot kell bepótolnam. Választék van bőven, csak győzzem venni a játékot. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...