Támadás alatt a Sims 2

  • Írta: Daks
  • 2005. július 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Pornó, szex és pedofília. A San Andreas után ezúttal az eddig ártalmatlannak tűnt The Sims 2-t bírálják.
Pornó, szex és pedofília. A San Andreas után ezúttal az eddig ártalmatlannak tűnt The Sims 2-t bírálják.

Jack Thompson ügyész, aki kereszteshadjáratot indított a 25 to Life ellen, és (többek közt) akinek köszönhetően be kellett vonni a San Andreas-okat a polcokról, most a The Sims 2 ellen indított támadást.


"Totális meztelenség, mellbimbók, péniszek, szeméremajkak, fanszőrzet... mindez egy 13 éves kortól ajánlott játékban. [...] A meztelen emberek nemi szerveit kikockázzák ugyan, de ez egy egyszerű kód segítségével kikapcsolható. [...] Semmiben sem különbözik a San Andreas-tól, sőt még annál is rosszabb" - Érvel Thompson úr az Amerikai Kongresszus tegnapi ülésén. "A játékban nem csak a felnőttek pucérkodnak, a gyerekek is meztelenül szaladgálnak, ha azt akarjuk. Ez nem más, mint pedofília."


Ugrás a galériához

Az ügyész nem titkolt vágya, hogy a The Sims 2 is kizárólag AO (Adults Only - 18 éven felülieknek) besorolást kapjon. Az ESRB besorolását az Egyesült Államokban nagyon komolyan veszik, (szinte) mindenhol csak igazolvány felmutatásával lehet hozzájutni a játékokhoz. Ha Thompson úr újabb akciója is sikerrel jár, azzal nem csak az EA-t kopasztják meg a további eladásokból származó haszontól, hanem tizenéves kislányok millióit is a játék örömétől.
9.
9.
brigi50c
ahhoz képest. hogy egy felnőtt ügyészről van szó, elég hülye. Utánanézhetne, hogy miről pofázik.

A kódot csak az tudja bekapcsolni, aki jól utánanézett a neten, és nem egyszerű, ártatlan kisgyerekekek.

A tizenhárom évesek pedig meg már gyakran elméletben többet tudnak a szexualitásról, mint a szüleik. Úgyhogy nem hiszem hogy elronthatnának valamit is ezzel a játékkal.



Részemről én már 10 évesen fel voltam világosítva, amikor ment a régi-féle Claudia show déluténonként... XD
8.
8.
ThurGrek
Sajnos az ilyen emberek sokszor nemhogy a lakosságot képviselik, senkit sem, csak szerepelni akarnak h később megválasszák őket megint, azok akik egyet értettek vele... Magyarországon még rosszabb, a "civil szervezetek" olyan projekteket akadáyoznak meg ilyen-olyan okokkal, amik nem hogy nevetségesek, a megkérdezett lakók egyikének sem volt ellenvetése a dologgal kapcsolatban... Csak az aktivistáknak, akik meg úgyse ott laknak.. De hát magyar mentalitás
7.
7.
Dorothy
Jesszus!Valaki állítsa le!!!Ez nagyon nincs így!

Az simek egyáltalán nem rohangálnak pucéran,arról meg nem tehetünk,hogy vannak olyan "perverz" emberek akik ilyen kódokat szednek le a netről!

A játékhoz nem tartozik hozzá a kód,mindenkinek a saját dolga az,hogy használja e vagy sem!

Nem lehet általánosítani!!!

Honnan szedte ez a diplomáját????
6.
6.
Luflee
Én sem gondolom, hogy manapság, még pont ez a játék lenne romboló hatású, mikor a kis 13-14 éves lánykák már rég nem szűzek... szerintem... Ezek után nem hiszem, hogy majd pont ez a játék fogja őket "megrontani"... Ebben legalább erőszak nincs :)))) legalábbis ez az én meglátásom :)
5.
5.
fojesz
Szerintem még az se akkora probléma... a srácot hajtja a serdülés... :)
4.
4.
Daks
felso sorban a 3. kep az durva, ilyet meglatnek ugyeszkent, tuti en is tamadnam!
3.
3.
fojesz
Ma már eleve az is ritka, hogy egy szülő a golyósztorival álljon a gyerek elé...
2.
2.
Myko Alto
Manapság kint már a 12-14 évesek is tudják, mi fán terem a dolog, nem hiszem, hogy ettől károsodnának...
1.
1.
fojesz
Ugyanezt akartam írni.



Nem szeretem a Simset, de ez tényleg túlzás. Ez a csávó örökös paranoiától szenvedő őrült lehet, akinek kis korában levágtál a faszát, így sajnálkozva és irigykedve nézi, hogy még a játékban lévő szereplőknek is vannak dákói, neki meg nincs. Na dehát akkor is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...